Friday, October 15, 2010

Gigi Daring vs Pisau Kontot

Oh My Good! I rasa sangat tua bila I lupa nak bagitahu semua yang I ada Gigi Daring. You should know! BEWARE!! I hope you all dah tak ada rasa malu malu lagi dengan I dan tak mau lah kedekut gigi palsu memandangkan I dah ada Gigi Daring. Belagak perempuan ni mentang-mentang belum pakai gigi palsu. You don't have to worry I tak kan minta gigi you all punya...Jadi selama ni kau minta gigi orang lah yahh?? Yupp yupp!!! No doubt!!

Kenapa I kata Gigi Daring vs Pisau Kontot? Memang susah nak explain. Tapi I cuba. Kadang-kadang I perlu guna Pisau Kontot. Kau tahu kah macam mana rupa dia? Cepat ambil cermin dan lihat!!! Keh keh keh. Itu bukan Pisau Kontot tapi Pisau Cukur (+_+). Yes I perlu pisau kontot mak I untuk potong buahan. Selalu dekat peti sejuk ada epal hijau. Mak I suka beli sebab dalam proses diet katanya padahal kuantiti dalam menu untuk sarapan pagi, tengah hari, dan petang dan malam memang tak ada beza!! Titik!!!

Apabila I gunakan pisau kontot Gigi I sangat daring! Dia tak suka diketepikan. He said : DONT HURT MY FEELING lah perempuan!! Gunakan aku sebaik-baiknya! Dia juga emo macam I. Pisau dan gigi I memang kuat gaduh.

Bukan I aje yang ada gigi daring.


Dia pun ada. Tak beragak.



Orang buat dia pun nak buat. Apasal kau punya lain weh?






Kau kenapa cakap pasal 'daring'? Nak gaduh?


Amboi garangnya Abang Sing!!

9 comments:

ana said...

suka org laki ada gigi taring..manis je tgk muka diaorg.

HonEyBuNNy said...

uwawwawwa..garangnya cik mau lastu tu..ehhehe

hiro said...

ai ske perempuan ade gigi gtu..yu ade? jum kapel?
mesti best mlm pertama t.ahahaha.

Ain Atika Zailani said...

ana= saya ada...jadi mesti ana suka saya! yeay!!=p

honey= memang garang macam saya!!!

hiro= orang couple terus malam pertama ke?

hiro said...

hihi..xlah...nnt pas kawen...huu..

Ain Atika Zailani said...

ouhh...ingatkan couple pon ada malam pertama... masyaallah...ehhheee...

hasrul hassan said...

salam .. gigi daring ni camner? gigi taring terlebih pot ke?

elmo gemOk said...

tunjuk lahh.
cantik kalau perempuan tu ada gigi taring esp gigi tak tersusun ikut muka.
jadi pilihan ramai lelaki okeyh.

Ain Atika Zailani said...

elmo? hah??? yeke??? ni nak tunjuk nih!!! keh3..