Thursday, June 23, 2011

Kau boleh buat dek je kalau jadi macam tu?

Masa semangat kau hilang tak tau kemana, kau buat apa masa tu? Tidur.
Masa kau rasa huh malas gila nak study, kau buat apa masa tu? Nyanyi sampai guruh berdentum pun kau buat dek je. (Bajet bunyi guruh background music begitu sesuai dengan tune lagu yang kau nyanyi). Siapa jadi mangsa suara lunak kau? Of course kawan-kawan seperjuangan berhampiran kau. Kesian. 

Adakah kau ingin sikap MALAS sinonim dengan diri KAU?

Please Ain Atika Zailani. Feed you blog three times a week! If  twice a week can haa miss? Boleh juga. Kalau satu boleh tak???? NO!! NO!! Arghhh NOOOOO!!! Takmo malas ye. Takmo takmo. (-____-)

I wanna tell you something.
I hate my self now!
Bye! Hihihih (giggling).

2 comments:

cimon said...

lamenye menghilang...exam ke? study elok2 - biar puas hati
(^_~)hihihi

senang2 story2 arr kat sini ek.

hehehe (^v^)

p/s: comeyy baby dlm entry sebelum2 nie - xsempat nak komen arituh

Uchi kay-f @hmad said...

lho kok marah sih.....