Friday, October 5, 2012

OMG Blackberry!

Homaigod!! Post entry without title! Salah tekan kaypad. Maklumlah keypad blackberry yg kecik ni buat aku rasa jari jemari terlalu besar. BESAR GILA!

Lepastu kalau post entry guna blackberry tersemat signature kat akhir entry kononnya macam hantar email kepada business partner. Ceh! Memang akulah yang buat signature tu sebab kalau nak reply somebody email guna blackberry selalu lupa letak signature. Macam tak professional langsung.

Lepas ni takpayah rasa annoying kenapa budak Atika ni suka post entry letak signature bagai. Sebab lepas ni aku update entry pakai blackberry je. Rasa macam diri ni sibuk sangat. Yalah sibuk lah, sampai blog ni dua bulan sekali baru beri makan. LOL.

Banyak sangat dah beri alasan kat diri sendiri. Sebenarnya dengan blackberry boleh update bila bila masa dimana jua walau ke tandas, ke pusat beli belah, dalam satu kelas yang boring sebab lecturer asyik cerita pasal politik atau semasa mahu tidur macam bedtime story. Hahaaa! Ibu bapa sila pastikan anak anak tak guna blackberry.

Walaubagaimana pun aku bangga bangat! Dengan blackberry, aku dah jarang cakap APTB (apa pun tak boleh), sebab kini apa pun boleh!
Sincerely,
AIN ATIKA ZAILANI
via BlackBerry®celcom

3 comments:

che'pi said...

bestkan BB...... affordable ... tp best best best...... sy pun guna .. hihihi

Anonymous said...

nais
-isyad-

Ain Atika Zailani said...

hehehe ye best gilaa!!!! ;D