Monday, December 24, 2012

Menstrual Cramps

Hi everyone! Huh! Harini sangat tak best! I diserang period pain! Tiap kali hujung bulan I kena takut-takut jika diserang. Itu buat sepanjang hari I takde mood and tak seronok! Ugh! I pun tak tau apa masalah I sampai tiap bulan kena alami semua ni! If you guys alami perkara yang sama macam I mesti korang faham, oh so sweet! Dah la tu, kalau menyerang waktu masih kat rumah takpe! Ni tak, kat tempat kerja baru nak sakit, tak kan I nak nangis kat office pulak!!!

But selalunya jika diserang I kena sapu minyak angin dan tidur. Jika I terus bekerja dan berjalan for sure I akan pitam!! I hope perkara macam tu takkan terjadi. OMG!! Pengsan ditempat awam, dan susahkan orang nak angkat I walaupun I tau I tak berapa berat tapi kalau buang I dalam laut pun belum tentu terapung bahaha!

Okay lah! Just nak bagitau you guys I dah sihat daripada serangan!

LOL ;D
via BlackBerry®celcom

1 comment:

cimon said...

Moga cepat sembuh. (^_^)