Sunday, December 30, 2012

Beruang Jahat is You

Hi korang! I tengah bengang ni. *Jadi jika nak lebih memahami I sila baca ikut kesesuaian intonasi*. 


Ugh!! Gaduh lagi? Hallo? I dah penat you faham tak? Kenapa suka dalam seminggu 3 hari baik/happy and the balance kena gaduh. Kita tak boleh samakan/salahkan anjing dengan kucing dalam hal ni, bytheway if I kucing I accept sebab it's sounds like cuteeeeenyeeee but I tak tau nak replace you dengan haiwan apa tak kan anjing haloooo you are my baby so I can't! 

Okay! I got an idea! Beruang Jahat. Yeah, your size of body looks like beruang. I akan panggil you beruang jahat bila-bila you buat I bengang lepasni. So beware.

T__T

4 comments:

(",anahraF said...

sometimes beruang jahat boleh jdk cute jugak. ehehe

fiqkbe said...

comel nyer panggil beruang jahat. teringat citer BRAVE ;)

Rtp Farra Arisha said...

there must be something that makes you rationally angry. mihmihmih

cimon said...

Lek2... sabar k.