Wednesday, January 2, 2013

New Year's Eve Countdown Party 2013

Hello! Seronoknya! Hari ini aku berazam akan lebih ceria dari tahun 2012. Hahah! Ceria dan lebih positif. Ceria dan lebih membantu meningkatkan buah fikiran. Maka dengan ini aku isytiharkan diriku CERIA TADDAAAA!!!

Alamak bukan sebelum ni tak ceria, tapi tahun lepas rasa tak nak banyak cakap. Nak diam. Lepas tu rasa bosan gila jadi aku. Sesal hingga kini sebab bila kawan lama tegur Ika kau dah lain, kau dah banyak diam, kau tak kepoci lagi macam dulu alamak kantoi.

Dulu kat sekolah akulah yang diibarat makan bontot ayam. Dalam kelas bila cikgu mengajar tetiba dia belok perihal hidup dan aku dengan tak sengaja tertanya banyak sampai habis waktu kelas. Yang lain seronok sebab takyah belajar jahatnya jahatnya! So hari ini murid-murid kita belajar kisah hidup cikgu. Tak semenggah.

 Semalam celebrate The 2012 Season 4 & Overall Champion Awards Presentation Cum Countdown Party with 5A Lifestyle & Wealth Planner members at Cherish. But tak sempat pun nak countdown kat sana sebab about 11pm aku and Kaka bergegas ke Sunway.


 Ms. Kelline Ng wanita yang aku kagumi. I love her energy, her courage, and her unwillingness to give up. I love how enthusiastic she was! She amazes me!



The rabbit.


Adele paling cantik. Guess her age? Mesti tak percaya. Haha! Aku harap aku akan kekal muda like her! 

Okay guys! It's bedtime for me! So damn tired guys! See yaa! Bye!

6 comments:

ejaiphoto said...

makan bontot xmesti banyak ckap....tapi ok lah banyak ckap untuk mengelak bosan...!!selamat tahun baru!!!

ascil.punye.lah said...

wewitttttttttt ngorat bole??heee happy new year awokkk

cimon said...

Waa... cantik nya *baca gaya upin&ipin*

Eazy Izzuddin said...

cantik
hehe

ejaiphoto said...

salam....mmg cantik, yang penting pandai jag diri.....!

man said...

comelnya...ehehehehe