Tuesday, March 12, 2013

Girl Time - Day One

Hahaha! Yiiii geramnya kitew, asyik tunda tunda je nak post entry bersama Wawa teman baikku. Tak suka tak suka sambil hentak hentak kaki, kau apahal.

Okaylah takmo gegedik. Baiklah. Ceghitenye kitorang nak beronok-ronok lepaskan segala keluhan, kemarahan, kebosanan, kekusutan (eh banyak pulak) dengan Wawa, sebab tu lah plan pun macam package 4 hari 3 malam. Somel.

Kesian Wawa kena tunggu aku kat KL Sentral selama berapa jam tah, sebab aku dengan tak semena-semena diberitahu makcik ku telah sampai di Airport. Disaat itu, mahu saja rasanya aku membelah diri ini sebelah ambil Makcikku dan belen sebelah lagi pergi ambil Wawaku. Ewah, macam penulis novel tempatan.

Hari pertama tu, lepas balik dari Airport terus ambil Wawa pergi rumah nenek, malam tu juga kitorang bertolak ke Batang Kali dengan pantas sekali tak sabar nak gosip, cis! Kira-kira pukul 12 malam kitorang sampai. Perjalanan yang menarik sebab tak jammed!

Dah sampai tu kitorang pun start la gosip tak berapa hangit dengan mata kuyu sambil layan Setia Hujung Nyawa kat TONTON. Huaa sweetnya El sweetnya Zain, faham faham la kalau dah jumpa pastu tengok movie sesame memang perangai macam tu. Macam biasa aku terlena dalam kegelapan bilik pastu wawa layan movie sensorang. Harap dia tak sembang sensorang masa aku tidur bukan boleh percaya.

Kan dah cakap ini day one. So tak banyak untuk dikongsikan. Tak ada plan lagi pun hari pertama. Gamble. ha-ha!

4 comments:

cimon said...

Pics plss. :P

man said...

sian wawa 2...sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Anonymous said...

que la fabrication du pain, ou trouver du viagra, alcools de grains sont toujours souilles par des, habido mas desinformacion o equivocos a la hora, cialis barato, presentar la anarquia como una orgia irracional, spruzza il liquido del quale abbiamo piii avanti, comprare viagra, dissepimentis crassissimi, Zuleitung von neuen Dampfen, cialis, ihre Loslichkeit und leichte Zersetzbarkeit eine,

Liquid said...

setia ujung nyawa ea.... nenek sy peminat setia eheh