Friday, January 17, 2014

Mini Pelamin Janji Kita

Hai semua! Lama tak jumpa. Hahahah! Kong ajo engkau ya. Telah sekian lama menyepi kini kau kembali dan kata lama tak jumpa. Baiklah. Aku bukan nak show off tapi nak share tentang business yang aku sedang majukan sekarang. 

Taddaa!!! Mini Pelamin untuk korang yang tengah terbelek belek cari pelamin tunang / pelamin nikah yang murah tapi cantik. Hahh sini lah aku tunjuk.

LUXURY WHITE
RM400






Haa. Amacam. Suka tak? Kalau suka bagitau kawan kawan tau. Ini JANJI KITA.
Kalau nak tengok lagi contoh pelamin jop LIKE facebook page Janji Kita.

Bye!

1 comment:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suke baca blog awk. baru2 ni saya baru buat blog, harap awk boleh follow dan singgah blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com