Sunday, April 6, 2014

Uchu dan Hasrin kahwin

Halo! Maklumlah, laptop aku rosak. Jadi nak update blog memang nan hado lah. Kini, demi seorang member sekolah yang tak ada facebook tak ada whatsapp terpaksa aku kongsikan gambar kat sini. Betapa stalker. Bahahahha! 

Dan aku telah mendownload blogger apps dari app store dan lepas ni dah boleh blogging on the go using my iphone. Damn! No more excuses! Braahhh!! 

Hari ni adalah hari bahagia kawan sekolah kitorang, uchu dan hasrin. Gila kau sorang dah masuk goal. Tinggal aku, dila, lisa, terek, kecik, inang dan nadia. Ada tujuh orang lagi. Ni bukan masalah laku ke tak laku. Ni mesti ada masalah lain ni. Mesti punya. Kalau tak tak kan lah tak... Eh tahniah kepada uchu dan hasrin akhirnya telah sah diijabkabulkan. Moga sama sama dapat melayari bahtera hingga ke akhir hayat. Amin. Pasangan dari sekolah betapa monyet monyet percintaan tak sangka jodohnya sampai juga. So sweet. Alhamdulillah aku telah berjaya tukar topik tentang permasalahan yang lagi tujuh orang tadi tu. Lega. 

Baiklah mari selfie sikit. 



Kau tengoklah tu dia punya peranghaaii. Member terpotong muka member.



Apasal tadi aku tengok dila kurus sekarang tak kurus sangat (baju hitam emas kat depan).


Adalah dalam 10 kali jugak aku fikir tak ada posing lain selain camni ke? Lolololol!






 
Seronok bukan kepalang. Heheh! Okay lah itu saja untuk kali ini. Bye.

3 comments:

Sya_Merpati Putih 88 said...

sy pun belum kahwin lagi, ramai kengkawan yg dah kahwin..
takpe kamu bertujuh suah risau, kalau dah jumpe jodoh pasti akan naik pelamin jugak..


momen pegi kenduri kahwin mmg sy suka, sbb dah mcm mini reunion dengan kawan2 lama..ehehehe..

cimon said...

P kenduri laa best, makan2. Hihi ^^

Alynn Azman said...

Assalammualaikum..dtg singgah sini.bls kunjungan ..nice shoot ! nti awk kahwin spe plak nk tlg shootkan pic cntik2 ..hehe..pengantin da sibuk bersanding ..hehe