Friday, August 29, 2014

Insurance Ya atau Tidak?


Cheque hari ini. 

Bila dah diberikan amanah mestilah diselesaikan. Client ni berumur 38 tahun dan menghidap breast cancer. Tahulah kita, kalau dia tak beli insurance ni, Tuhan masih bagi dugaan juga. Sama ada kita akan diberi ujian yang sama atau tak, siapalah yang tau. Apapun yang jadi, hidup mesti diteruskan walau memikul macam2 perasaan. 

Anak2, makan pakai, bil api air, hutang kereta, hutang rumah, belanja sekolah dan pelbagai komitment lain (tolong senarai) macam biasa memang kena bayar setiap bulan tanpa kecuali. 

Dengan Insurance sebanyak ni, sekalipun tak dapat mengubati penyakit yang dihidapi, sekurang2nya boleh membantu urusan2 lain. Sama sama lah kita doakan kesembuhan untuk client ni. In sha Allah.


Sesiapa yang ingin mendapatkan perlindungan untuk diri sendiri dan keluarga, boleh segera menghubungi aku 013 3434739 untuk service yang terbaik dan boleh dipercayai. In sha Allah.

2 comments:

Anonymous said...

Salam.. nak tak cari pendapatan sampingan??
Klik link ini untuk mklumat lanjut..
http://myinvitepay.com/?ref=278199

diana said...

Salam.. anda mencari pendapatan sampingan??
Klik link ini untuk mklumat lanjut..
My Invite Pay