Tuesday, August 12, 2014

Mini Pelamin Murah pilihan kalbu?

Alhamdulillah aku rasa syukur sangat dengan kemurahan rezeki yang Tuhan bagi. Rupanya Janji Kita mendapat kepercayaan dari bakal pengantin. Dorang nak Janji Kita provide pelamin sanding. Memandangkan JK masih baru beroperasi jadi JK tak dapat nak tunaikan kebanyakan permintaan tu. I is sad. Tapi JK masih provide MINI PELAMIN for those yang nak buat majlis simple simple. Yang sebenarnya taknak sanding pun tapi nak buat tangkap tangkap gambar je supaya para tetamu happy dapat selfie berlatar belakangkan tirai yang simple cantik tapi harga mampu milik. Kira belanja kawan kawan happy. Kan kita seronok bila buat orang lain seronok.

Kat bawah ni aku nak tunjuk kat korang antara dekorasi pelamin yang dihasilkan oleh Janji Kita.

Lokasi di PWTC Kuala Lumpur.







Lokasi di Wangsamaju




Lokasi di Klang



Simple and nice. Juga nampak mewah padahal harga semua orang mampu. Mini Pelamin Janji Kita bermula dari harga RM400 hingga RM600 untuk majlis pertunangan, nikah dan khatam quran. 


Hubungi 013 3434739 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.

Beroperasi disekitar Klang, Shah Alam dan Kuala Lumpur sahaja. 

1 comment:

diana said...

Salam.. anda mencari pendapatan sampingan??
Klik link ini untuk mklumat lanjut..
My Invite Pay