Thursday, August 12, 2010

Gigi terabur!

Selamat berpuasa bagi semua umat Islam. Sempena menyambut bulan Ramadhan ni, I sambut dengan gigi baru kecil tercomel yang "chek in" dalam mulut ni. Haha. Okay baguslah kau tumbuh pada hari pertama. Jadi nafsu makan tu lari jauh jauh. Pandai ehh..=/...Jimat duit aku.

Sakit pun boleh tahan. Tapi tak nak demam la. Demam tak best. Nanti kene MC lagi.. Jadi tak payah pergi kelas lagi esok!! Yeayy!!! Jahatnya kau. Macam nak minta surat amaran. =p

Dah lama tak dengar khabar kawan lama. Sekarang dah mampu tubuhkan satu station radio baru bersama kawan seperjuangan. Good improvement! Memandangkan I tak selalu dengar radio, jadi I baru dengar nama station ni. Khabarnya masih baru. Jangan lupa klik sini. http://korutfm.webs.com/.
Okay I baru request lagu tadi. Haha comel;p. Kepada sesiapa yang nak sampaikan salam or request lagu boleh chat di ruangan tu okay. Layann...

Dah pagi ni.. Hooiii orang kampung!! Bangun sahurr!!

Menu : Susu Anlene + Honeystar + Nasi Lemak

Enough!

4 comments:

Anonymous said...

memang sakit!!! kurang kurang demam seminggu..

Anonymous said...

sian kau..
xpe..
mC tu best lah!!.hahaha

Hamzah Ian said...

wa.. kiutnye penulis blog ni.. cun2..

Ain Atika Zailani said...

haha..thanks..
hamzah ian= haha..mana ada...tipu!! by the way thanks..=) belog kamu sangat best!!!=)