Friday, July 22, 2011

The best mirror in the world !

Eh kenapa nak cakap pasal CERMIN TERBAGUS DIDUNIA? Oh yaa!! Mari kita guna mesin pengimbas masa. Mari mari! 


WOW!! EXTREME nyeeee! Can't believe kau boleh buat macam ni. Sangat membanggakan!



Seperti ibu meminjamkan bahu kepada anak. Ini contoh sahabat meminjamkan bahu untuk di tidur ayamkan sementara cikgu berjalan di kaki lima dan seorang rakan testing power telefon bimbit yang jelas-jelas tak patut berada disekolah. Ish apa ni weh???! *sambil senyum senget-senget kepala*. Dan Aishah (di belakang) menunjukkan isyarat supaya ambil gambar sebanyak dua kali sahaja.


AINI ADILLA di bangku kerusi sekolah bersama AIN ATIKA. Nama pun macam jodoh. Ihiks apalah emak-emak kami ni. =p
Kami lah yang masa sekolah dulu duduk depan sekali sampai tak ada chan nak mengantuk-mengantuk. Lebih-lebih lagi si tekun sebelah aku. Lagi lah tak ada chan dan paling suka masa pelajaran pendidikan agama bab PERKAHWINAN. Itu kitew suka! Ihiks!

Bila tengok gambar masa sekolah wahh kenapa begini kelihatan macam tak amalkan jamu mak dara. T____T

Sekarang dia cantik.


 TRUST ME!


OMG! OMG!

Actually this is my miror!! The best mirror in the world is an old friend. She is my OLD FRIEND! Orang tua. Kawan yang tua. Yeaaaaayyyyyhhh!! Sampai tua dia adalah kawan saya yang dah jadi sangat tua. Ish ish ish :'( Kawan macam cermin sebab when we got problem kita selalu story morry dekat dia. A best friend shares the good times and help you out by listening during the bad times and she is one who walks in when the rest of the world walk out. Sobbing ;'(

"When you look around and your world is crumbling or when you think no one loves you, your best friend is the one to run to you".

17 comments:

E-one said...

haha,muka same je sejak kecik ea haha

Ain Atika Zailani said...

HEH mana sama dia mata bulat i tak ouh...heheh!!

Akim Iqbal said...

:D haha, sama je kan..

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh..betul2 kawan neh..

nama pun nak dekat sama...cantik pun sama cantik..

kalau kita berkawan..mesti ada persamaan dgn kita kan..i mean sekepala...;-)

Ain Atika Zailani said...

ila= alaaa boleh je nak kawan no hal lah!!!! heheee...kalau tak kenal macam mana nak tau ada persamaan ke tak..jom kawan jom kawan!!

acai said...

wow,..muka ain masa sekolah innocent n cute,.terpikat aku,.huahuahhh

Ain Atika Zailani said...

haha..yeke acai...amboi..

Liza Razak said...

macam serupa je muka korang ni ek :) tapi awak sangat cute tau

Ain Atika Zailani said...

liza= kan kita semua cute.=). bila dah serasi bersama orang mesti nak cakap muka macam sama. ada magnet tuuee..hihi..

mr.syazwan said...

cantik!

=_=

imah said...

she`s adorable ^^

Mimie Cikonett :) said...

skema je muka akak mase skolah. hehe

okay ayat yang last tu boleh buat nangis T_T

asfira aminuddin said...

babe, mmg cantik sgttt! hihi. btw u tyme sekolah nampak baik gile. muka suci! hihi. :)

muhamad hanif said...

waaahhh,

kemsalam dekat si tua tuuu..



HAHAHAHAHAHAH

fiq. said...

yang mana awak 1 pon saya tak tahu,, kembar siang ke ape ni? hu

Far8 budak baik said...

pehh cantik gile kau dulu dulu..
ngorat bolehhh..
hahahahahaha =p

Alexywlg said...

pehh cantik gile kau dulu dulu.. ngorat bolehhh.. hahahahahaha =p