Saturday, August 6, 2011

Tangisan Pagi Raya Untuk Tahun Ini

Assalamualaikum semua. Saya rasa sedih sikit sebab saya terlepas dua tiket percuma of COWBOYS & ALIENS from Nuffnang! Kesilapan hanyalah cuai tak pay attention to mailbox. Sekarang padan muka kau, tak boleh titiskan airmata sebab puasa. Nanti raya pertama bolehlah menangis sepuas-puas kenangkan dosa pada ibubapa sebab selalu tak nak dengar cakap, degil ni degil. Lepastu kat adik-adik yang juga tak nak dengar cakap bila suruh mandi petang tak nak mandi sampai kena ambil hanger buat rotan punggung gebu mereka. Kalau korang tak nak dengar terpaksa kak ika rotan punggung sendiri.

Lepastu barulah menangis sebab terlepas tiket nuffnang tu walaupun dah dekat sebulan berlalu. Time macam ni kenalah ungkit semua dosa-dosa kecil dan besar. Untuk lebih sedih, nangis untuk diri sendiri sebab pagi raya selalunya bangun awal dua tiga jam dari biasa sebab nak rebut toilet, sembahyang raya dan makeup cantik-cantik lepastu kena nangis mohon maaf habis kena touch up balik. Humph! Nangis lagi depan lipstick, lips bum, compact powder dan paling banyak nangis dekat eyeliner. T___T

Nanti kalau ada penambahan tangisan saya tulis lagi okay? Tata.

17 comments:

(",anahraF said...

tak mau lah nangis-nangis yea . hehe . btw , selamat berpuasa !

muhamad hanif said...

sabar yea kakak,,


AHHAHAHAHA =)

MisS HoNeY said...

hehe...sabar ya?salam ramadhan :)

imah said...

kalo nak nangis, jgn make up ok ^^ bazir je.. hahaha

syasyah_biscuits said...

sebab tu kena standby eyeliner kat tgn sentiasa di pagi raya... oles nages.. kemudian oles balik lagiii.. heee

Far8 budak baik said...

kita same lahh wehhhhhh..
aku baru sekali hari tu terlepas..
seyes nangis..grrrrrrrr...
pehh kau nangis..
merengek hape..
cam budak je..
hahahahaha =p
nnti sambung eh nangis kau tu haha

mr_right said...

ta sabar nak rayer !! huuu

KENAPA MR RIGHT?

dak eina said...

hihi padehal nk cite pasal terlepas tiket percuma je tapi abes sampai nangis2 pagi raya semua keuar..hihi nak nangis sebab ape lagi pasni.. sambung2 :P

mimi fatin said...

mmg sedih btul ni... hehe

kyOkoHayaShi! said...

haha kuat nye akak ngangis

Pocket said...

pagi rayer memang nak kena nangis ker? pergh!! pocket tak nangis pon.. happy happy jer :D

Saiazuan said...

la ruginya..premiere screening tu

teha said...

waa.... sayang nyee.. xpe2.. nnti kalu ade rezeki , dpt laa lg yg laen.. hee ~

KimiCnoL said...

ruginya..xpernah dapat tiket free dri nuff..kalau tak boleh la bg ak satu tiket tue..hahaa
cara mudah buat doodle??

C i k P i p i T e m b a m said...

alololo . rilekss k . nnt xcute . xD

Rtp Farra Arisha said...

jangan nangis, nnt hilang imut di wajah ;)

cheqwa said...

hihihi..mesti cumel je kalo awak nanges..muehehehehe.sayangnye terlepas tiket..memang kena nanges banyak2 nih ;p