Sunday, September 18, 2011

Diary Raya Remaja Di Malaysia

When some of you warned me about "jangan makan banyak dirumah terbuka kerana kau bakal gemuk", saya gelak kecil dan terus makan. Bila dikaitkan umur dengan tumbesaran fizikal seringkali disalah erti, saya masih gelak kecil kerana, contohnya seperti "eh umur berapa nampak muda", (padahal kehkehkeh), atau "laa ingatkan dah kahwin, muda lagi rupanya" (boleh menangis dan merajuk jika perlu).

Saya mempunyai kawan yang variety(kerana rakan-rakan juga macam makanan, awesome, delicious, dan seronok bila bersama begitu juga anda berasa seronok bila bersama makanan, oleh itu saya gunakan variety) Rakan-rakan terdapat dalam pelbagai pilihan. Ada yang sedap dan ada yang kurang enak. Jadi disini saya tunjukkan antara rakan-rakan yang enak. =O


ENTRI INI BERADA DI RUMAH FREDDY WANN ORNIZUKA.

 KERINTING BOY. FIZI (juga terdapat dalam bentuk air =p)
 MEE REBUS DISANGKA MEE BANDUNG. Ada kena mengena dengan tumbesaran fizikal dan umur tadi.
Freddy Wann's brother.
Tumpang lalu.


 The Big Boss in this city. Muhammad Haikal.
 Manja Scene.
  Freddy Wann's Little Sister. Celup baaa!!
Sahabat Handai sila nikmati kawan.

Wanie dan Ironman? Hehe =p
Tutup mata. Nanti subahat. T__T

Eh kakak rumah terbuka.
Lihat Nik (dua dari kanan). Apalah yang digebangkan tu menyebabkan Fizi seperti lemas dan memerlukan fresh air. Beri laluan beri laluan=p
Rasanya ini penutup entri raya tahun ini.


SELAMAT HARI RAYA. 




This copyright of pictures is a set of exclusive rights to the creator of an original work.


Top Image credit : Muhamad Haikal.

10 comments:

kura said...

Ececey. sopan je tumpang lalu ye. haha..

selamat hari raya :0

Terbang Bersamaku said...

beraya dgn kawan2 mmg best...

btw, selamat hari raya...(^__^)

Uchi kay-f @hmad said...

menarik gambar2 atas ni...pndai yg snap!

imah said...

nice friends you have there ^^ and credit to the pics ^^

syasyah_biscuits said...

hepi raya merdeka.. bila nak buat uma terbuka nih.. lol

nabila azmi said...

hi...ain..follow awk=)..

seronoknyee ngn kawan2...n gmbr lawa2....

ARJUNA.Inc said...

hahah..sumpah ok..nik nampak gemuk lak..hahaha...

zulhilmi tempoyak said...

nice post with nice photo...

xpe...mkn byk pon xde la gemok sgt...boroi je..hihi

Saiazuan said...

huhu meriah raya dia ;D

Krishnagshx said...

hepi raya merdeka.. bila nak buat uma terbuka nih.. lol