Thursday, September 1, 2011

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

Haih kenapa saya kat rumah ni? Eheheh. Raya tahun ini mestilah rasa seronok. Mana ada raya tak seronok. Setelah hari-hari menghitung bila nak raya, akhir sekali cakap eh tak best lah raya tahun ini. Anda mesti nak kata, eh malas aku layan kau. Hah, semua orang gembira berpuasa kau sibuk bila nak raya, nak makan ketupat rendang sila nikmati kawan. Okay tak, mungkin yang kira bila nak raya tu anda tidak, saya jer. Padahal. T___T


Ini sebahagian sanak saudara. Terima kasih Haziq, berbaju biru dari kiri (sila rujuk gambar). Yang terpotong kepala sorry. Ngeh ngeh ngeh.=p


Seronok beratur untuk collect duit raya. Bukannya beratur memohon kemaafan di pagi raya. Cuba lihat mereka, siap intai yang dihadapan dengan harapan cepatlah sampai sana. Ish ish ish.


Kesesakan lalu lintas. Raya akan datang tolong bawa smart tag.


Ya, betul. Sayalah yang kemetot tuh. Memang saya. =(
Dan yang tinggi sikit tu Ira. Adik sepet saya. Bezanya cuma sepatu kami! Nyiahahhaha!
Yang tengah pula adik lelaki paling last kepada bapa saya atau mahu lebih mudah, pakcik.


Isyam nampak dah ready nak meletup. Cepat! Nyalakan api pada sumbu itu! Lekas! Ehehehh!

Eh, ayah kok ireng (ialah hitam dalam bahasa ibunda, jawa). Heheh. Jahat, jahat. Kena minta maaf semula.=p

Ireng version 2. Hahhahaha!

Baiklah, Salam Aidilfitri. =D

14 comments:

kura said...

Sampai beratur tu? Heheh.

Selamat Hari Raya :0

zool said...

pergh ramai tu beratur. malanglah sapa yang kena bagi duit tu

zool said...

pergh ramai tu beratur. malanglah sapa yang kena bagi duit tu

Etong said...

hahaha ramainya beratur..best mau dpt duit raya..hehehe selamat hari rayaa. nice pictures! :)

delarocha said...

banyak ke dapat duit rayaa?? huhu

Pocket said...

melihatkan adik mu yang comel,
biarpun masih cemburukan kamu yang dah ada 'SchoolMate' nyanyi nyanyi lagu bagai

pocket tetap akan terus ke sini lagi..

PS: gambar last tu memang ada crew dok pegang kipas angin kearah kamu ker?

Uchi kay-f @hmad said...

salam aidilfitri ain!

**pipi anda semakin tembam...hihihi molla !!

zulhilmi.tempoyak said...

selamat hari raya...


tumpang tnye...

nk ngorat bleh..???hahahaha

Nani said...

simplenya baju raya... comel ja hehe

Azree said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri yar..

Macam banyak dapat duit raya tahun ni eh..

;)

0nenanina Vanilla said...

huhu..jawa gak.. ade lagi satu ayat jawa.. da ireng geseng plak.hahahha. jangan mara gurau je..samat hari raye

Odah + One = OdahOne said...

part beratur tu yg paling best sekali & jarang kita tgk...nice...bestnyer beraya kalo cmni tiap2 tahun...

bighagenjo said...

rapatnyaaa dgn adik
huhu~

kelaka la beratur mcm tu
haha!

Ain Atika Zailani said...

hahaahahha wak awak semua ni..memang selalu ramai macma ni kalau raya..seronok memang la..tunggu giliran saya plak kena bagi duit raya nanti macm mana? hahahah baru tau seronok ke tak seronok.=p hahaksss!!!!