Wednesday, November 9, 2011

If you should love me, love me everyday, love me all the way

I love you.
Just the way you are.

aku suka cara kau tak berbasa basi buat aku rasa senang mahu baca kau;
eh gila, ada kawan segila ini pandai baca dan faham kau?-terimakasih;)

aku suka cara kau mana pernah kedekut pasal ilmu, jadi aku harus appreciate;
eh gila, ada kawan segila macam kau mahu tolong seorang bendul.-terimakasih;)

aku suka cara kau masa dulu-dulu yang aku langsung tak payah ragu kau selalu ada dengan aku;
eh gila, as you can see semua akan berubah, especially people.

i love the way you hold my hands, safe and secure.-thankyou;)


aku suka cara kau menguja aku with the magic fire trick and stupid riddles.
gelak macam esok tak boleh gelak dah, kau ni gila lah.
aku bukan macam ni kalau kau tak macam ni kau tahu? 
eh? sekarang aku salahkan kau padahal aku dua kali lima =p hahah!

aku suka cara kau ajak aku buat itu ini yang kita suka je,
eh aku macam tak ada kerja lain pergi layan kau, itu sejati;)


I love you.

5 comments:

schaze zainn said...

i love the way you hold my hands, safe and secure - LOVE this :D

cimon said...

utk sape nie...layann sensorang sampai pagi...

hikX3 (^v^)

p/s: love is magic (^_~)

Ain Atika Zailani said...

hehhe terima kasih ye...schaze and cimon!!!=D

ARJUNA.Inc said...

T^T..giler la...meleleh beb~~...hihih..

aimie amalina said...

weee
i love u tooo! <3