Tuesday, November 1, 2011

Kenapa Perlu Ada CCTV Dalam Bilik Tidur

Awak tahu kenapa saya begitu sinis mahu meletakkan CCTV di kamar tidurku? Bukan untuk melihat saya tidur nganga mulut besar-besar. Bukan untuk melihat saya seksi dalam bilik seorang diri. Bukan bukan. Ish apa ni fikir kotor tak molek.

Ini paling tak molek. Haa dah tinggal bilik molek-molek bila balik kenapa bilik serabai tongkang?
 Mari kita zaaasssssss!!!

Hiyakkk ! Dengan kuasa pisang emas 7 lapis bumi berserta keraknya !!! 
 Dia buka langkah kuda-kuda!
 Ini dia tumbukkan pisang emas dibawa belayar.
 Tinggal sebiji diatas peti. Kau buat Marmelade macam punching bag kau! Patutlah semakin hari kepadatan dia meleper. Macam panda salai.
 Hiyakk! Kau golekkan dia? How dare you?
 Sedang tiru aksi The Rock is Cooking (batu sedang masak).
 Okay mari patahkan tengkuknya! Guna skill pisang emas dibawa mati!
Pisang kuning cukup masak siap jalankan tugas tuan !

TERIMA KASIH KEPADA PENYELARAS SENI "PHOTOGRAPHY TAK SENGAJA" M.Hafizi kerana telah terkantoi photo ini semua dalam kameraku. Kantoi juga kau guna camera Kak Ika without my permission tapi Kak Ika tak pernah perasan sebab lepas guna kau pandai letak tempatnya balik tanpa kesan mencurigakan dan delete semua gambar itu lepas kau transfer semuanya ke laptop yang juga milik Kak Ika. Apa lah Izi ni. Jadi, ciss kamu berdua !

18 comments:

kura said...

haha.. betul2 kena ada cctv ni. lunyai bear tu!

Ain Atika Zailani said...

haaa tua pun...ceiitt !! sedih yoo..

marinahunny said...

semangat bola tu..tq singgah ye cayam!

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

uuu...bahayanya ada ultraman dalam rumah...

nurkaloi said...

hahahaha
dyorang berangan nak buat filem kowt nie

ceklala said...

hahaha memang lunyai bebear tu dikerjakan..kalo ari2 camtu mmg cptla arwah hehe

ascil.punye.lah said...

waaa adik teringin masuk wrestling ke?meh akak ajar.

miss epal said...

haha..nice pic...
btway, kamu kena tag kat sini :

http://epalpai.blogspot.com/2011/11/ada-orang-admire-lah.html

miss epal said...

haha..nice pic...
btway, kamu kena tag kat sini :

http://epalpai.blogspot.com/2011/11/ada-orang-admire-lah.html

ENCIK TIKUS said...

letak cctv dekat bilik dia baru tauuu.. hiks

Saiazuan said...

haha ganaz aksi si kecil ni

Nafisah Ruslan said...

hahaha.. bagus2 betul budak2 ni :)

Terbang Bersamaku said...

kalau ade cctv boleh tau sape yg selerakkn bilik ye tak..kesian kat teddy bear tue...huhu..

marina anakcikbob said...

lepas ni, buleh la jawab tag yep. thanx.
http://akuanakcikbob.blogspot.com/2011/11/tag-11-things.html

Ain Atika Zailani said...

hahah tulah...sabar je laa kann...

ILA HonEyBuNNy said...

hehehhe...

comeii tol budak neh dgn aksinya...wakkakak

onie said...

miahahahahaha...pandai guna pandai simpan,nasib baik!hehe

syahiraaghani said...

hahaha. sepandai2 tupai melompat , akhirnye jatuh jgk. pegi blasah dia. dush dush!