Saturday, May 22, 2010

Penderaan mental untuk saya!

Alasan terbaik untuk balik ke rumah ialah masakan emak sedap. Dekat sini tak. Sebab saya terpaksa tunggu selama 2 jam untuk dapatkan nasi goreng yang sememangnya tidak setimpal dengan harga dan jerit perih penantian yang sangat memeritkan perut. Kalau bertanya saya tentang diet atau tips pemakanan seimbang sememangnya saya belum diberi pendidikan khas tentang penjagaan berat badan. Malah, berat badan saya amat mengecewakan. So, lebih baik tak payah.

Saya berpantang. Sangat sedih. Tsk =p. Demi menjaga pantang jangan tunjuk makanan depan saya. Tolong jangan. Saya sangat pantang nampak makanan.




My Favourite!! Andai kata dia dekat depan mata sekarang. Saya nak puasa esok. Yelah. Saya berani cakap sebab dia tak ada depan mata. Thanks sebab tak ada. Kalau tak saya terpaksa berpuasa esok. Errrr..









MEMANG SENGAJA CHOOSE THE BIGGER SIZE!










Ini menu wajib setiap malam sebelum tidur jika lapar. Kalau tak saya terpaksa lukis dendam untuk buat pelan jahat esok pagi.





Apa pandang pandang? Jangan pandang saya macam tu. Sebab baby cacing dalam perut saya ni pun tengah menangis. =(




Memang nak kena. Ejek aku kan? Cuba kau tengok sekor sekor. Rasa macam nak curi yang kat atas meja tuh. >"<.

4 comments:

fatin idora said...

hadushh, kau mmg suka kan letak gambar gambar menguji keimanan aku?
sumpah terliur dow.

.gadesbiasa. said...

oleh yg demikian,
marilah bersamasama pulang ke kampung halaman :)

eyra tm said...

terliur sgt! tetapi mseh berdiet..

btw, hye.. nice to noe u. how drop dalam i nye blog?

fan shahir kew?? heheeeww

ainatikazailani said...

eby= ahaha...untuk kau special lah!!
gades= hahaha...yok pulang!! tinggal segamat nih!!
eyra= hii eyra...=) saje jalan jalan nampak belog u..cerita shahir..haha..i tak kenal pun shahir tu sape.sampai macam tu sekali kn?ish3.. tapi org salu cakap sal die..i rasa mcam katak bawah tempurung dah..=(