Monday, September 27, 2010

Perempuan hot di pinggang saya


Pembukaan dengan pepper. Kerana anda bakal diperkenalkan dengan perempuan-perempuan hot lepas ni. Please follow this way. For a while. O_O. *Guna teropong lebih clear. (Horror sound effect). Nging nging nging.



Perut kosong bersamaan pinggan kosong. Kriok kriok. Dengar tak bunyi usus rosak? Mari ke klinik usus.



Warning!...Don't look at me if you're looking for perfection! Cheh cheh..



Perhati penumbuk sekepal. Jaga-jaga. I'm searching for something.




OMG gigi kau tanggal. Bahana makan sambil bercakap.




1
2
3


Here we go...



Dia memang marah kalau waktu makan diganggu. Makan itu emas. Tak kira berapa lama masa yang kau guna.



CHEESE BAKED MEATBALLS
Perlu ke wehh?? Peliz lah. Next..


Ohh memang tak pandai rotate ehh?? Apa punya engkau.
Apa semua ni? Tak cukup. Additional order. Teruk sungguh. Keh keh keh. *gelak jahat.



Habislah kau dah ganggu waktu makan dia. Dia dah aim muka kau.



Bak camera pinjam tu. Bagi sini.



Peraduan gores dan menang.



Nadia Sulyana pandai magic! Arin amat terhibur. Lihat.




Ohh saya menang motor.. Farah Ain. Berangan selepas makan itu amat seronok. Cuba imagine lepas makan ni kau nak tidur. Tapi perempuan ini?? Nak balik kampus naik motor. Tiba-tiba dapat bil kata dia menang motor. Kau suka tipu la perempuan. c[=
Teruskan...



Alamak dia nak bermanja pulak. Bukan sini tempatnya.
Tengok muka I. Tak syak lagi. Cukup tersiksa bawa dia.



Bukan itu saja. Malah ini juga.



Opss. Habiskan kunyahan terakhir.




Adegan korek hidung. Muka Wawa macam minta beberapa cebis isi dalam hidung I. Sangat girang dan macam tak menyempat.






Ni ape ni? Apa punya musibat punya perangai. Tunggu MEATBALL SPAGHETTI SUPREME. Bangun Wahyuni.. Zzzz..



Kejap. Yang ni melampau. Berwaspada lah kalau nak buat bini. Benda-benda macam ni bukan boleh di jangka. Ini Aeby. Tapi I memang dah jangka! Hah!! Aku dah agak! Gotcha!!!



Sesi ceramah anak anak yang lupa diri. Ini semua gara-gara Hasidah yang makan tak baca doa. Tak tunggu tunggu orang. Tergesa-gesa dan paling cekap kalau habiskan makanan. Nasib baik Aeby tak ada. Kalau tak...... Tak nak cakap lah.

Perempuan hot ini selalu disamping I. Dipinggang, dicelah-celah pusat dan disudut-sudut ketiak. Mereka selalu dengan I. Mereka Comel =) TaTa..

5 comments:

Bukan Gadis Comel said...

hahahaha! aku hanya mampu ketawa. lawak gler gambo2. =P

ana said...

hahahaha...best la caption gambar2 tu, kelakar.

M I A J A M A L U D D I N said...

hahhaa! cakap la awak nak tunjuik makan pizza! nak jugak! bak sikit la mari! haha..

Ain Atika Zailani said...

bukan gadis comel = haha...I pon suka ketawa..kadang tak ada sebab pon i ketawa. kah3.. tengok I dah ketawa.

ana= haha..thanks ana..=)

mia= keh3...ala...kau belanja aku baru dapat makan,...kuang3...

BUBU said...

Haha ! Best kan klu dpt keluar dgn kawan kawan? korunk gempak punya <3