Thursday, February 10, 2011

Fun, Food, and Bar-B-Q !

Apa maknanya hidup tanpa picnic? Inilah maknanya. Sebelum memulakan perkhemahan harus membuat plan bijak. Antara plan bijak adalah makanan. Siapalah kami tanpa makanan.




 Ouh biarpun begitu ianya sedap, rasa hotdog. =p





Wahh kat bilik mandi tak dapat mandi macam ni. Jadi inilah masanya. Nasib baik dalam bilik mandi tak ada sungai. *Betul betul.


Apa Hakeem buat tu? Entah betul ke tak kiblat tuh. T_T




 Hah !! Gotcha !! Dah tak khusuk dah.


Okay di sini kita memang buka saloon. Jadi tak perlu bayar sewa kedai dan juga bil air. Jimat.


Ini dia barisan wanita berkepimpinan. Yang belakang sekali tu pun.
 

  Shafiqa sedia terima hukuman mati.


Yeyy sebelum tu buat main kuda dulu.


 Ha ini lah perempuan tuh. Perempuan yang menjaga keamanan sekeluarga.Cuma duduk-duduk di tebing.


Baiklah hari ini kita belajar cara pernafasan yang betul ye. Abang Ary teruja. Yang dekat belakang tu cikgu mengajar dia pergi tangkap ikan.




Dari kiri : Fadhil, Shafiqa and Kak Nyah.


Eh..hero remaja. Maskulin. T_T

Seronok mandi sungai. Saya celup-celup je. Tapi lain kali pergi dah tak nak celup-celup dah nak blurb-blurb pulak.
Okay bye.
-ULU YAM SELANGOR-

22 comments:

bantalbucuk said...

tempat ni memang best kan.. :D

Ain Atika Zailani said...

ye best2 !! =) nak g lagi.

cimon said...

mcmane boleyy hangus sosej tuh? (T_T)

p/s: xde ikan ke boleyy ditangkap utk santapan?

safiah sokher said...

nape g tak ajak??

imah said...

aduh! sangat jelez di sini..

She is f.A.z.A said...

lepas2 mandi..time tuh mmg kebulur nk mkn kan.. maka abes laa segala bbq tuh kan kan :D

Mohamad Uzair Bin Othman said...

BBQ bole buat kanser tau

PHIRDOTE said...

alaa.bestnya :)

Ain Atika Zailani said...

cimon..hahaha..entah la...x pe x pahit punn kihkih
safiah= alaa nape x cakap nak ikot?
imah= x mo jeles jeles ye...
faza= ye memang selalu macam tu..lepas mandi gerenti lapar.'
uzair= sekali sekala x apa..hee~~
phirdot= ye best=)

Red said...

geez...hotdog.ayam. and others...habis air liur tersimbah atas laptop...errr........sedap nye!!!!!!!!!!!!!!!! XD

EJA said...

bestya..buat picnic..hihi..

aLieF si Muncung ManiS said...

puas alief cari gambar ain kat gambar2 atas tu..tgok2 last2 baru jumpa..haha..ain takut main air ek?? best nye dpt camping ramai2..

cik ubi said...

dalamnye air..:P

copycat said...

sedap nye mandi.
sedap mcm makan sosej dibaluti cream hitam sedikit keemasan tu... :)

nikmat!

rossoneri said...

wahhhhhhhh lama xpicnic!! bestnyaaa

aLya said...

ishh..nape x mndi? rugiiii....hehehe

Hanis Azla said...

bestnya pegi picnic.. siap buat bbq lg yer.. dah lama betul tak pi mandi sungai mcm ni..

Rashid said...

ermm cerianya. Suka tengok ..

ehemm sopannya pompuan baju merah tu. Cam pompuan melayu terakhir je tengok. hehe

ain bestnya ayam bakar tu. Ayam bakar madu ke tu? uiss ..

OoNey™ said...

thanks visit my blog.,,hehe waa bestnye..lame i xmandi sungai..dala sini sungai suma membahayakan..huhu rindu kg lak..aha poyo..

aliza said...

lapar lak tgk makanan tuu..
besnye bermandi manda :)

fiqkbe said...

wah, ada splashy moment la kt situ...

apisv2 said...

slm
melawat dan mengunjungi rakan2 blog
nice blog;)
blog apisv2