Sunday, February 20, 2011

Malam 20 Febuari bersama Kamal Fnd Hashim

Hai Assalamualaikum. Cheh cheh cheh. Baru nak bagi salam. Entri sebelum ni tak pun. Sempena menghargai diri ini yang alhamdulillah setakat ni rasanya cukup sifat, saya berikan tepukan gemuruh yang gilang gemilang sebab hari ini hari jadi saya. Okay yang lain pun tepuk tangan cepat.

Tak sempat buat apa-apa sempena hari jadi sendiri yang ada cuma sesi bergambar dan berbual mesra bersama Kamal Fnd Hashim. 



Lepas dengar dia bagi ceramah terus jatuh cinta. Lepas tu terus nak tangkap gambar dengan dia. Lepas tu terus rasa tak nak bangun-bangun nak duduk sembang sampai pagi. Nyiahahaa.. Sempat berbual sekejap walaupun ramai orang rebut-rebut nak tangkap gambar dengan dia. Rasa special sebab dia nyanyikan lagu Happy Birthday untuk saya. How sweet.^_^

Terima Kasih dekat Hasidah Hanakimi sebab sanggup jadi jurukamera kurang profesional malam tadi. Kena belajar lagi. Tehee.. Demi menunaikan hajat di hati ku dia rela bersusah payah, berselit-selit dengan orang ramai. I love you Sid. Sob sob !!
 
Okay sambung...

Lepas jatuh cinta terus follow blog dia, Care for a crime or two, anyone?
Tak lupa juga blog Mazidul Akmal Sidik.

For those yang wish birthday dekat aku. Thanks a lot ! T_T

21 comments:

aliza said...

wahh..happy befday ya :)

gigiAriEma said...

hoho..bufday gurl!!
h.e.p.y.b.u.f.d.a.y.dear..!! :)
mmmuuuaaahhh!! (0_o)/)

gigiAriEma said...

hoho..bufday gurl!!
h.e.p.y.b.u.f.d.a.y.dear..!! :)
mmmuuuaaahhh!! (0_o)/)

cimon said...

HePy BeSdAy To YoU ~ MaY Allah BleSs YoU & MaDe YoU HePy EvEr AfTeR (^o^)hohoho

aLieF si Muncung ManiS said...

waahhh..ain,,happy birthday..alief nak kiss boleh tak..mmmuaxxx..hahahaha..gurau je....btw,,ain nampak chuby dalam picture...huhu..ENTRY BARU ALIEF..korang sanggup tak buat benda ni??kalau sanggup,,sila la baca..kalau tak sanggup,,hurmm..kena baca gak..peace..""

HonEyBuNNy said...

wah..bestnya..happy belated birthday...;-)

Mr Swat said...

owww.. besday dia.... :P wish ur happy always,,

imah said...

hepi besarday ain.. share tiket wayang free ea ^^

Uchi kay-f @hmad said...

oh slmt hari lahir iyer...

wahida said...

hepi besday dear, semoga pjg umur, murah rezeki dan diberi kesihatan yg baik hendaknya...amin...

NM02 said...

eh, ai pun suker kat dia...

Muhammad Ariff Asyraf said...

wah!!
besday dia lah....
ape besday ain atika..
semoga pnjang umo...
n bnyk rezeki k...

ieda said...

eppy bday dikk
waa dgn org terkenal tuu :)

De'din said...

hepy bufday yar !

btw, jom join GA Dedin

fyna said...

beshnye...suke fendi gak....
oppsss..




jom singgahh n folow belog saya....
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Arief Arf said...

happy belated birthday!
X)

ARJUNA.Inc said...

eh?dia ni bkan yg cek2 bab jenayah2 ni kan?ala2..csi..hehe..waa..sia dtang wt pe je nih?bgi motivate ke?hehe

khairunnisa ♥ said...

selamat hari lahir. moga selamat dunia dan akhirat.

sporting kamal bergambar ^_^ siap buat peace ;)

safiah sokher said...

May u have a blast belated birthday! :D.

PendekarPetai said...

may Allah bless u.. asal lame tak update??

Ain Atika Zailani (PAL) said...

thanks semua !!!!!!!!!!!