Wednesday, February 2, 2011

It is awesome !

Hey semua. Mari dekat mari rapat. Hari ini I nak share dengan korang pasal shoot hari tu. Kira sambungan lah kan. Episod ke 2. Kihkih. Masa photoshoot tu hari hujan, kau boleh faham tak? Tak ada matahari pun. Has hampa.. Kahkah. Eh eh bukan Has sorang ada lagi sorang, jeng jeng memperkenalkan Nik Rahimi. Hujan pun masih cool. Okay jom tengok hasil kerja dorang.













Dan lagi I bersama kawan I Siti Najwa Latif.


















Okay Has dah siap buat package untuk photography. Macam-macam package disediakan. So kalau ada ahli keluarga atau sedara mara atau kawan-kawan korang yang nak buat event ke apa-apa pun tak kisahlah. Boleh lah berunding dengan Has. Semua package ada dekat http://arjunaphoto.blogspot.com/ . Atau call je terus 013-4905021. 

60 comments:

Oreo said...

alahai kakak,comelnya

Aina Fadzila said...

comel sangat la awak ni.
kita JEALOUS :D

She is f.A.z.A said...

both of u r cute.. ;)

Ain Atika Zailani said...

oreo= hahah...biasa je la yang.
aina= hahha..awak lagi comel..=)
faza= thanks faza..awak pon comel..wink wink...

Sca Ndx said...

ok dah cair.
hehe

rossoneri said...

wooo mata...heheh

Ain Atika Zailani said...

sca= hahah...panas ke.
rossoneri= hep hep... ehheh

Hanis Azla said...

model yg cantik dan photo yg menarik.. suka tengok..

Thanks yer sis sudi berkunjung ke blog akak.. Salam kenal..

aliefcmoi said...

okay...aku dgn rasmi nya mengiktiraf awk seorang yang comel.... sweet...muka bulat je..hehe..

Ain Atika Zailani said...

hanis= terima kasih akak sdi datang mengomen ngomen..hihihi...salam kenal=)
alief= ahahha..main iktiraf plak..dapat siji x?...nyiahahha...

aliefcmoi said...

tunggu alief dah grade,,and dah ada klinik sndiri...nanti alief bagi..tapi bukan sijil..tapi kupon percuma masuk hospital alief..hehe

cik ubi said...

cantiknye yg bermata biru tu..huhu

aLya said...

waa..comeinya..suke tengok :)

Ain Atika Zailani said...

alief= ahahha...okay lah kan dari x ada,,,kupon pon kupon lahh...kihkih..yesss doktor alif.
cik ubi= hahah...nice rite..

Mohamad Uzair Bin Othman said...

dah bole ganti ana rafali dah..hehe

masshie mastura said...

nice pics dear :)

zool said...

cantiknya.. modelnya pun cantik2 belaka.. tergoda ..

little cart00n said...

nice photo u have ya sista! :)

Ain Atika Zailani said...

uzair= hahahha...celah mana ana rafali
mastura= thanks awak =)
zool= haha xde lah biasa je..
little= thanks you=)

momochan said...

alololo comelnya kamu berdua..sweet sangat momo tengok.HEHEHE

Ain Atika Zailani said...

ahahha...thanks momo=)

Anonymous said...

haha..bagus!lepas ni boleh kintak commission dari has la...kan kan>????wawa=p

HonEyBuNNy said...

wow...cantiknya!

aliza said...

cantik ar :)

PHIRDOTE said...

both are chomel..hey hey nk nombor fon u :p hahaha kd

Ain Atika Zailani said...

wawa=hihih...
honey=thanks awak=)
aliza= thanks ye aliza=)
phirdote= nak amek ni...hihihi...

bella said...

nice..awk n kwn awk cantik sgt:)

fiq said...

cantik nyer photo shoot cmni =D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

pic yg sangat manTOP!!!

little ain said...

hohohoho sangat comel all the clients :)

ARJUNA.Inc said...

waa...d pomot abeh da..haha..btw thank..wawa!!?sy nmpk ye pe awk tulih..haha..ewah2..

Aida Zafirah said...

hye...thanks sebab follow saya...kamu cantik lah dear....:)

aliefcmoi said...

ahahaha..biasa la tu..hye awk,,alief dah follow awk..do follow me back..hehe.thanx ain..alief tunggu awk follow...thanx

Ain Atika Zailani said...

bella=haha...thanks bella..awak pon cantik=)
fik= hehhe...photographer nya teror memang lah cantik..=)
ahmad= thanks awak..huhu..
litle ain= thank you so much !
has= memang lah....suka kan?
aida= welcome n thanks datang sini=)
alie= baiklah...dengan segera saya polo..hee~~~

aliefcmoi said...

Si cantik manis..huhu..TAK ADA PUN AWK FOLLOW..HEHE..awk lupa tekan butang follow ek...thanx sbb singgah blog alief..tekan jgn tak tekan butang follow..hehe..

miss miera said...

cantik !

Ain Atika Zailani said...

ehhh yeke? dah folo dahh... x tipu...cbe tgk betul2...
miss mira= hee thanks yep.

aliefcmoi said...

huhu..atika,tak ada lagi la..huk3x..maybe tak complete kot..sedih..gadis cantik tak follow blog alief..huhu...

EJA said...

first time tngok pic awak kat blog princearjuna..saya ingat awak chinese..hihih..comel gitu..thanks 4 visiting my blog!

Gen2Merah said...

cantiknya.... saya suka org yang di atas sekali tu.. comel. ngeee~

red said...

Wah !! Ada gitar lah!!! Haha!! XD Its georgeous!! XD

chunna said...
This comment has been removed by the author.
chunna said...

wat-the-nice shot!!
all of u r beautiful gurl babe!

btw, tnx for the followin. i follow u back der..slm kenalan dr sy.
will b ur pembaca setia ya..

red said...

Haha. nothing personal. No hal lah. kalaw Ain slalu update blog, iKLL be the first person comment cuz im the real stalker.. hik3 XD
btw, nice to noe u XD

Rashid said...

ain .. comel .. pandai dia snap ..

Ain Atika Zailani said...

alif= nanti saya sampai shah alam saya try lagi okay=)
eja= ahahha...yeke macam cina...huhhu made in china rupanya...
gen2= thanks awak=)
red= pinjam ni bkan reti main pon..kahkah
chunna= tq awak..lebiuuu...=)
red2= ahha fine..okay ill try to feed him/her(coolgiggles)everyday...insyaallahh...=)
rashid= thanks cikgu...huah2..

aliefcmoi said...

hahahaha..okay..anytime..yg penting awk jgn lupa..hehe..thanx taw sbb sudi baca blog alief yg byk mengarut..mcm x matang je kan??huhuhhu...

Ain Atika Zailani said...

alif...ahahha sokey lahalif...xde mengarut pon..biasalah 2...kite pon banyak mengarut ..ahaha...

Ain Atika Zailani said...

alif...ahahha sokey lahalif...xde mengarut pon..biasalah 2...kite pon banyak mengarut ..ahaha...

aliefcmoi said...

hahaha..okay..thanx..ingat! alief tunggu awk..hehe..

Red said...

still. gorgeous. XD (man addicted to guitar)

aliefcmoi said...

ain...pasal follow alief tu kan,,ain lupakan saja lah k..tak perlu follow alief..hehehehe..sbb alief main2 je dgn ain..actually ain dah follow alief lama dah..saje je alief buat mcm ain ni belom follow alief...actually ain dah follow alief pun..hahaha..sorry..alief ni kuat gurau..so,,xpayah susah2 nak follow taw..ain dah follow pun.sorry taw main2 dgn ain..saja nak usikk ain..haha.baru syok berkawan..haha..thanx sbb selalu jenguk blog alief..anda dgn rasminya jadi kwn alief..haha..

Fatin Idora said...

woooohooo! vogue gitu :)

Kancilbiru said...

alolo comelnya kamu....:)

OoNey™ said...

wah2..mudel ke?(model)..hahaa..

nice pose la..berbayar ke freelance?

. z a w a n i . said...

lovely gile .
lawa gile .
edit pon cun tone .

copycat said...

cameramen yang berbakat.
awk photographer ke?

Uchi kay-f @hmad said...

wah beshnye blog kamu........

harap2 pasni saya boleh singgah sellu...ngehx3 Daa :p

psst kredit to chunna..

~salam kenalan~

Hajar Yumi said...

weyh chantek ko gambo..aku nak gak ko snap pic aku..muahahahaha....tengs arrr singgah kat blog gua yang memangnye xsemenggah sungguh.....http://timorkeselatan.blogspot.com

Hines said...

hahaha..okay..thanx..ingat! alief tunggu awk..hehe..