Wednesday, January 26, 2011

Up coming photo-shoot !

Eh eh bukan main rindu lagi I nak membebel. Tau tak I buat apa tadi? Tau tak? Haa baguslah kalau tak tau. Boleh lah I bagi tau. Ngeh ngeh ngeh...*gelak jahat sambil kepal kepal penumbuk. Tadi I punggah lemari cari pakaian cool nak pakai masa photoshoot dekat Bukit Cerakah hari sabtu 29.1.2011 ni. Huh sempoi gila I memadan-madankan warna baju dan seluar. Suka hati I je kan. Hmm tak apa lah.

Rasa seronok sebab ada orang nak offer jadi model ni kan kan. Jeng jeng jeng mempersembahkannn Photographer Prince Arjuna (Has) taddaaa !! I memang gila kentang ouh, gila gambar ouh, gila ouh. Dalam shoot tu nanti I bersama kawan baik kecintaan beruk I iaitu Siti Najwa Latif. Memang stock beruk. Same lah I pun, sebabnya tak boleh ahh kantoikan kat sini. Apa ahh lu orang nih. 

Okay lah nanti bila kitorang dah success I post entry ye. Sambil tu I belajar sikit-sikit cara nak shoot gambar. Ehh yelah I tak bagitau yang I dah dapat DSLR ! Sama macam Has punya. So senang sikit lah I nak menggodem kamera I yang tak seberapa tuh. Hahah. Apa pun thanks a lot to Has sebab tak lokek ilmu nak share dengan I. Bagus lah ada kawan macam ni. Cool gila lah beb ! Muchas Gracias !

7 comments:

ARJUNA.Inc said...

haha..btw..bnyak sebut nama has 2..hehe..haa..da bnyak gamba modelling kn?refer k..t i tlong2 g.. =P..bwak bnyak2 bju pn x pe..g bgus..ade org nk pkai bju wedding kot..haha..u x nk celen ker?hahahhaha

Ain Atika said...

ahahah alamak i mana boleh celen,,tak cantik pun..sebab tu buat sempoi je..huhu

~eZmALiZa~ said...

ouh..nice!! jgn terkejut kalo tibe2 ezma pon ade kat sane bile ain tgh photoshoot...hehehee... :D cantik and comel u nie! :)

hans said...

hahahaha
kalau den pun gembira orang offer jadi model
good luck

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

bella said...

wah,,bestnye..nk jugak,,kiki,saye pn suke camera..tp in front of camera kekok lak

cimon said...

tahniah!! (^v^)hehehe

amalhaj said...

jenguk2 jap. jeling2 ajer. idak payah nengget ayor wat ayor angat. len kali ajer kalo nak idang ayor angat.