Monday, January 3, 2011

Hello New Semester

Hello hello line clear? Okay clear. Memang selalu kalau tanya, dia memang kena jawab sendiri. Memang macam tu. Susah berblog sebab kena pandai bermonolog. Kalau bermonolog fail hilang terus mood, makan tak lalu, lampin tak basah. Lepas tu tak payah tukar lampin baru. Jimat. Memang sukar lepas tu terkontang-kanting macam ni lah. Dah berapa hari baru nak update.

Let me explain. Sebenarnya keyboard laptop saya rosak. Cepat-cepat mintak simpati kat bapak hantar ke Clinic PC agar boleh jadi rajin seperti dulu-dulu. 

Berbalik ke tajuk kita hari ini. Sempena tahun baru, semester baru, baju baru, kasut baru dan alatan tulis yang baru saya mengucapkan Selamat Tahun Baru dan Hello New Semester Hai !! Semangat pun bertukar ganti tiap kali menjelang semester baru siap main bunga api sebelum balik ke kampus. Menandakan wah wah gemilangnya hidup.

Saya mungkin tak dapat update dalam masa seminggu ini. Tapi awak semua jangan lah melupai daku tau. Nanti daku sedih. Sob sob.. Okay lah nak rehat-rehat dulu. I miss you !! Ahakss ! (-_*)

10 comments:

YuSeNzE - KniGhT said...

hahhahha.. rerajin la yek..
selamat menempuh sem baru dgn penuh keazaman yg membara.. cewah..

nub said...

slamat bukak sem!! bhahah

kay yea said...

selamat yaw~~huhu

amirulez said...

okay2.. line clear.. hehe..
blaja kat mane??

Anyss said...

selamat belajar ain atika~
huhuhu..

Ain Atika said...

hahah..thanks... amin ... same same rajin ye..saya seminggu je tak boleh nak rajin...sebab xada laptop..hih...sedihh..

NM02 said...

i will mizzz u 2!!!

Ain Atika said...

haha..thanks MNO2... heee!~~

Nadd said...

selamat belajar ye! :)

syahrilhafiz said...

banyak sangat tuh blogging..hihi