Tuesday, December 28, 2010

Sinarkan Hidupmu

Sungguh tak gemilang bila malas kuasai hidupmu. Sungguh tak seronok bila dengan yakin rasa diri ini sedang malas dibuai bau indah di bilik tidur kerana seminggu lepas memiliki fragrance oil flavour english garden dibeli direct dari Hinod Shop. Sangat memilukan bila ianya menyebabkan malas yang selesa dan berpanjangan. Ohh diri janganlah begini nanti rugi.


Baiklah, dengan segala usaha yang ada daku mempersembahkan !






Okay nampak macam malas. Dah, tak nak kawan dengan orang malas. (-_-)

20 comments:

ARJUNA.Inc said...

haha..dengan bau-bau 2 bkan wt jdi segar n rjin ke?haha

Ain Atika said...

haha...tu la masalahnya...haih..teruknya perempuan ni kan? ahha

Mohamad Uzair Bin Othman said...

sangat malas ea

Ain Atika said...

haha..boleh tahan la malas...hmmm xbaik betul malas2.

amirulez said...

lisa surirumah pemalas.. hee..

sembil9n said...

ade kwn ko kate ko dulu skema... :P benarkah??

hiro said...

aummm..haha

Ain Atika said...

sembilan= bila masa skema..ahahha..
amirulez= fine...LOL.
hiro= hah? harimauuu..

sembil9n said...

tidakkah? salah informasi.. gahahaha

zool said...

baru bangun tido la tu.

ieMa ackLes said...

busuk...
mesti xgosok gigi lg ni

PeNgEmiS dUniA said...

cm tgh PMS jer ! haha kiding :P

-telordibasuh- said...

xbau poon hahahha..

hans said...

wah
macam muka kawan aku lah ko....
tapi tgok header macam ana rafali pun ada
hohohoho

P/S : Thanks Pada Kamu Sebab Undi Saya Yer

She is f.A.z.A said...

hahaha babe,
lps bace entry u harussss i beli juge fragrance tuh..

yay! mari berjangkit penyakit malas :P

misz norrahmah said...

memang sgt ketara muke kmoo yang malas tu..ahakz...

Eazy Izzuddin said...

aish....
rajin2 kan lah...
;)

p/s: Entry Terakhir? Layans~

cimon said...

gilerr malass muke tuh!

xbaik malas2 nie...nanti pakwe tak suke *apekah?*

hehehe(^v^)

Nadzirah said...

Haha. macam mahu try fragrance oil tuh supaya boleh tambah malas ! :) gambar malas pon nampak cantik je lg~

Sharinginfoz said...

jangan malas2 ya