Thursday, December 23, 2010

300 blog mampu dikunjungi dalam satu hari

Dalam semua kata fuyooh juling biji mata nanti, boleh tumbuh taik mata, tapi still support member ni hah. Thanks semua. Memang tak ada taik mata keluar join saya baca blog. Memang tak ada. Ada juga yang perlekeh. Tapi tak apa. Saya cool. T_T.

Alhamdulillah saya berjaya capai target yang tak sepatutnya tu. Ish ish ish. Tanpa ada rasa ragu-ragu blog saya mendapat trafik yang fullaweh. I'm happy. Saya rasa puas. Eh cuba lah buat. Kalau korang rasa eh kau gila ke weh? Tak boleh kata apa lah. Nak ke tak nak. Haa pilih pilih.

Eh nanti kejap. Entri sebelum ni ada yang tersalah anggap. Maksud entri "IMPIAN TEKAD KUNJUNGI 300 BLOG SEHARI" adalah untuk tarikh yang tertera sahaja. Bukan lah hari-hari saya nak baca 300 blog kau tak beragak.

OMG ada readers kata ehh mula-mula tengok ingat kan blog Lisa Surihani. Kau boleh faham tak ? Saya terus tak ada mood dah. Habis lah macam mana ni? Okay lah babai dah tak ada feel nak update.(-_-)

T_T

36 comments:

amirulez said...

lisa, eh ain. cube tgok u pny nuffnang analytic @ google analytic brape u pny trafik hari nie.

cimon said...

hehehe (^v^)

p/s:tak juling mata membaca blog banyak sampai gitu?

Ain Atika said...

amirulez= hah alaa dah lebih kol 12 dah masuk hari lainn..adohh lupa palk nak chek tadii....

cimon= ahahha...xde lah paling paling pon macam macam panda cimon je..ahaha

Encik Tikus said...

fuyoo mane tak pening, 300 sehari o.O

faiq said...

ape kate lawat blog aku 300 kali sehari... :)

Ain Atika said...

faiq= ahahha yang itu melampau tu..ahahha

Amna.Qadeeja said...

eh,mmg cm lisa surihanilah siyes huuu nada2 jeles T___T

BENA said...

kalo ade org melawat 300 blog sehari. power habes org tuh ! hehehe :0

mofaizmz said...

woo..dah abis jln 300 blog ar ni.. pasni target 1000 plak

PeNgEmiS dUniA said...

wah ! hebat ! bace blog saya yang ke 300 tau tiap ari !hahaha

HonEyBuNNy said...

hah???300 blog....adoiiii..terjuling2 mata nti...hehhehe

PHIRDOTE said...

sila la update lg..300 bru lisa suriani..if 600 apa u jadi nt.haha

liyana said...

300 blog sehari? rajin giler. tabik spring. toink! toink! :D

Myaby said...

300 blog?????

BOLE MATI OHHH. dasat ah u. hihihihih.

disebabkan u hebat tros folow. ngahahahah

enaz said...

wah... bgus2... hope boleh cm awak gak... have a lot time... :)

aqilah mohd ali said...

salam prknln sis santek .. hehhee..
wa.. congratz ye.. ^___^

intanurulfateha said...

huwaaa mmpus kalau 300 blog stiap hari. x larat T__T

CIK TOM said...

wah hebat!!cik tom xde/xpernah lg jejak smpi 300 setakat ni sbb bb slow giler..

The Bitterheart-er said...

fuhyooo 300 tu hehe

alienelliz said...

peh..rajin tu..hehe lisa bersmngt yg jitu ni..hehe terus kan terjah blog rakan2, jgn smpai wat hal yg wajin pulak..hehe =P

THANKS SEBAB KOMEN DI BLOG ALIENELLIZ!!!..=)

nub said...

gahahah..boleh laa tu lisa surihani...


hahak

Peminat Katie Holmes said...

berpinar bijik mata.

Sophia Rani said...

wah... rajin eh.. i pon kalau boleh nk bw byk2.. tapi disebabkan ade komitmen len juga terpaksa la batalkan hasrat.. hehe

Lady Fine said...

if there is a will, there is a way right..?
anyway congrats dear..ehehe

Afiefah Safieni said...

kalau i mgadap depan pc lama2..
boleh pening silap2 pengsan lagi..
hebat la u.!!!

d_LA said...

hai lisa surihani..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

300 blog sehari.. 10 pon x sampai.. hehe ! ade sikit la lisa.. boleh la ! hee~

Amirrah Zawani said...

tak sanggup nk kunjung 300 blog sehari.. byk lagi kerja lain nk buat.. haha!! :D

athiea said...

a'ah..agk cam lisa..hahaha

azian said...

salam...
mmm...cantiknya awak...tapi sama ke dgn lisa???mcm tak je, awak cute sikit kot...heheheheh

Fyzal said...

lisa eh.. blog cik ain ni mesti trafik kencang punya. 3oo banyak tu. me myself one day. max boleh pergi dalam 20-30 blog je.

cik ain.. jemput join segmen pertama saya sempena penghujung 2010 kat entri ni.. http://fyzals-territory.blogspot.com/2010/12/yang-termanis-dan-terpahit.html

Marya Hana . said...

banyakkkknye..? 300 blog sehari..??

btw, nice blog! =)
1st time jejak sini..
yabedabedu.

ieMa ackLes said...

yeker..
tahniah2..
nsb baek xjuling btl2..
hikhik

tia said...

300 ?
gyler rajin! haha!
tp klu line tenet best apedehal ye dak ?
winkwink

Eazy Izzuddin said...

wow!!
300 rajin gler...
xD

aleen aiden said...

woo..klo alin boleh muntah..hu3.tp congratz klo da capai target. ;)