Wednesday, December 15, 2010

Ain Atika's Biography

Hok aloh kau apahal doh bagi tajuk macam tu? Ehh wa tada hal ! T_T

Peduli apa ye tak? Sukati aku ahh. Kau sape nak alang-alang idop aku? Ahah! Nampak tak banyak short form kat situ? Nak kena bunuh dengan bapak ke? Ohh lelaki idaman I tu memang suka marah bila I sms guna short form, dikatanya I sekolah tak habis. Hallo ayah hello hello anakmu dah dimenara daging dalam bekal dan tinggal tulang setibanya di gading. T_T

Okay dah. Disini ada beberapa isi penting tentang dirinya. Eh tak boleh belah tak sebut diriku sebab malu cerita kat orang pasal diri yang serba salah ini. Haihh?? Kenapa begitu? Entah lah. Diatas permintaan Saudari Momochan saya mempersembahkan ! Eh bukan saya. Awak. *Ulang. Diatas permintaan Saudari Momochan awak mempersembahkan ! T_T

Date Of Birth
February 2nd 1990 - So she's twenty years old. Sweet twenty you ;)

Biography
Ain Atika Zailani is a twenty years old teenage maid / tukang cuci. She is the star of hit Maid Channel show Anak Mendapat Nur Memasak Untuk Seluruh Keluarga.

Place Of Birth
HBTAR Klang.

Birth Name
Ain Atika Zailani

Gender
Female lah hoi hoi.

Fun Facts
Ain Atika has naturally black curly hair.
Tapi sekarang dah bleach so dah tak hitam. Jadi putih. Ngeh ngeh ngeh. Tak tak. Jadi perang perang bila kena cahaya matahari macam anak mat saleh yang suka bogel lepas tu kulit gelap macam saya. Eh dia. Tehee.

Suka menyanyi menari berlari melakoni makaroni. Haihh habis semua perkataan memerlukan vokal 'i'.

Awards
Tempat pertama dalam anugerah anak popular dapat hamper pencuci pinggan mangkuk dalam Peraduan Tukang Cuci tahun lepas.

Filmography
Drama 'Anak Mendapat Nur Memasak Untuk Seluruh Keluarga'. Yang ini slot Akasia hari-hari tv 3 pukul 3 pagi.

Nick Name
Atika. Lah ni la dia pengasas Atika Beauty tu. Eh eh janganlah macam tu. =P
Kurang nak menyahut bila orang-orang memanggil Ain sebab dalam kepala hotak Atika. Tapi kalau nak panggil Ain kena sebut Atika sekali. Contoh weh Ain Atika sini sat. Haaa gitew !

Quotes
"Be your self always, there's no one better!"

Official Site
Disinilah. Dah tak ada site lain. Facebook under construction.

Eh momochan I tak perasan lah kena ada 25 perkara. I ada sebelas je. Tak tau nak cakap pasal apa dah. Nothing special untuk di kongsikan.

Tag

T_T

15 comments:

Afiefah Safieni said...

i pun suka rambut curly..
tenkiu,nanti bila i rajin i buat na..
sekarang malas2 sikit.hee
^_^

chenta said...

Dah jawab dah!

momochan said...

huhu thank you sebab buat :)
xpe 11 pun ok la juga tu huhuhu

p/s:rambut curl cantik gak huhu

Cik Tom said...

best quote tue...no thing better than be our trueself!

thanks tag..insyaAlllah kalau berkesempatan nanti cik tom buat ye...

Ain Atika said...

afiefah=hehhe...xpe xkesah lahh..=)
chenta= heheh thanks=)\
momochan= hah..memang baru nampak matang\
cik tom...heee xpe...kalau ada masa bt la...kalau xada xpe=) no problem.

Zulfahmi Abidin said...

fuyo.teringat mase skola dulu.^_^

Terkini: Lepak makmak CSI | Alasan aku tak masuk Amazing Race Asia | Lady Gaga berlakon filem 10 tahun dulu

She is f.A.z.A said...

like ur quotes - thumb up!!

Fyzal said...

larhhh.. tag ke ni? yang 25 things tu kan? hahahaha.. nice nice.. 11 pun dah byk informasi dpt tu.


oh .. award tu.. ada dipertandingkan di Grammy tak? hehehe.

asfira aminuddin said...

eh, kata i kena tag! takde pun. ish sedeynya! hahahah! babe, curly hair mmg cantik. tapi susah nak jaga!

Bazilah said...

pergh terer jugak dapat anugerah anak popular tu kihkih.thanks for the tag dear! terharu mak :p

MIMIE AIZA said...

rambut curl2.. mesti cantekk .. eh u mmg cantekk pun :)

Syafiq Rosli said...

wah..perkenalkan diri ye

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kamu sgt comel la syg.. tertarik dgn header tu.. apapun selamat berkenalan yer dik

haidi takeAfoto said...

suke statement yg fun facts tu..heheh

xmo cmtu ek..mat saleh jer cmtu..nway..suke rmbut ain yg tebal n pure black tu..mmg suke...serius!!

Anonymous said...

salam, ain atika....
sy fiza dari ORANG KAMPUNG CORPORATION, sy berminat untuk menawarkan perkhidmatan membuat produk yg akan diberi branding cik ain atika. Produk kami terdiri drpd herba,kopi,kosmetik,minuman tenaga dan pelbagai lg. Berminat utk maklumat lanjut boleh berhubung dgn sy di talian Tel: +606-268 8699, 268 8700 dan email bdu2@orangkampung.com