Tuesday, December 7, 2010

Yeh you're right ultraman !

Dari dulu, dari zaman muda-muda dulu, dari zaman cuci muka guna sabun lux dulu, aku memang tak pernah membiasakan diri tersenyum depan screen sorang sorang seperti sekarang.



Gambar terpotong kepala.



Muka lantak hengko lah!



Gambar terpotong kepala dua.



Dia cakap I LOVE YOU.

Aku selalu penuh berusaha membilang mengapakah banyak orang degil mengatakan aku lembut padahal gangster juga kuat nangis. Tiba-tiba emak lalu kat belakang kata kau apasal senyum depan screen sorang sorang macam tak ada kawan. Tiba-tiba aku sedih bila emak cakap macam tu. Ada ke patut?!

Yeh you're right ultraman ! Dekat rumah selalu keseorangan. =(

24 comments:

RaafikJahat said...

Sepatutnya macam orang gila, bukan macam takde kawan. HAHAHAHAHA. (Evil laugh). :))

ARC™ said...

cari teman :)

cimon said...

pick up ur handbag, wear ur shoes & open the door...take a cab or bus...go to a mall...call a fren or several...& ask - r u free right now? i'll be waiting - ...try it out k!

hehehe(^v^)

p/s:u lose nothing as u got nothing to start off

Miss ... said...

mak aku pun selalu gelakkan aku bile sengih2 dpn skrin pc haihh..padahal kite duk gelak bc komen kwn2 kan hehehe

Fakhrur Razi berkata said...

Horikita Maki versi Malaysian XD

aku pun slalu senyum sorg2
kalau bce blog org =.="
mcm org gila je
slamat roommate aku yg ckp cmtuh

Siska said...

rafiqjahat= hahaha...ni lagi x boleh handle...
arc= yes kat sini banyak temaan=)
cimon= hahaha hamboiii...ok nanti i try buat ehh..tapi kang i plak tgu dia lama gila kat mall.faham2 ahh pompuan siap macam mana.

miss=hahaha..tau xpe kalau dah gelak x hengattt
fakhrur=hahahaha.. dah macam orang gila dah...kesian gelaak sorang kita kita nih..haihh..

Fyzal said...

that's why i prefer a privacy when I'm online. so takde sapa tau kalau I gelak ke, senyum ke, ape ke, sorang - sorang. hehehehe..

kalau keseorangan di rumah.. keluar la jalan-jalan cari teman :)

oh di kesempatan ini. selamat tahun baru 1432Hijrah :D

Siska said...

fyzal= haha...pandai menyorok nih...haha. thanks=) selamat tahun baru =)

Rashid said...

Nasib baik emak cakap cam tu. Jujur tu. Kalau dia hanya geleng-geleng kepala kan lagi susah .. hehe

mohammad said...

biasalah tu....selamat maal hijrah..semoga lebih ceria..

icak88 said...

ehek..takpelah, kawan ngn kite..ekeke

hysman said...

itu kurang siuman la bkn takde kwn beb..
adeiii giler jdnyer..
hehehe
:p

dya said...

nice to know u..huhu

Sca Ndx said...

kuat nangis tu bukan lembut.hee

miss miera said...

eh...awek cun....hehe..
thankz follow miera...
nice blog lah
:))

ANATI SOKI said...

sudah follow kamu si cantik! ehhehehe.. eh yunk.. gangster2 pun.. dlm hati ada tmn. :p teheeeee

Pocket said...

manader keseorangan..
camana nak keseorangan kalau ada internet yg buleh dionline.

log in jer FB jer dah buleh berkomuniti..
sejenak itu jer ada 17 orang dpan kiter (Utk pocket lah kan.. almaklumlah, kawan yg buleh onlne tu sikit jer)

tp senyum sorang sorang berdepan lappy yg tak online tu sunyi.

Ayen Giggs said...

Mak nak bergurau kot,hehe....

EzzEddin said...

alahai cantik molek siska neh..
dulu cuci muka pakai sabun lux,
sekarang dah pandai make up kan
ngeee...
peace!!!

azana said...

jom kite berteman...hehe

Kasih nur azie said...

mak mak mmg camtu. takde feeling muda2 senyum depan pc sbb dorg dlu sbb dpn tingkap... :)
thx follow me. i follow u back... :)

asfira aminuddin said...

haha! u comel ouh! babe, mama i kalo tgk i sengih sambil bwat2 pose kat depan screen, mama i cakap 'takde keje la? ingat cantik?' haha. lagi makan hati :(

momochan said...

comel la muka sememeh tuh.hehhehe :)

Afiefah Safieni said...

i love u too..
Lain kali ajak la mak join sekali.