Sunday, December 5, 2010

Weh korang meh sini jap! I love You!

Macam korang. Aku pun ada facebook. Batak gila budak nih.
Hari ni nak ajak korang berkawan. Harap korang nak. Kalau tak malu aku. T_T

Kepada followers aku disini dahku berjanji akan datang blog korang selalu. Soronok betul baca blog korang macam macam cerita dasyat. Aku pun tak terfikir idea macam tu. Otak korang boleh buat batu cincin daaa..

Readers yang nak berkongsi cerita dengan aku meh la follow belog ku terindah ini. Kalau nak bebel kat aku kau popet je kat kotak penalti aku sebelah ni. Nanti aku datang nak baca blog korang pulak.

Add la kalau malu-malu. Lepas add dah tak malu dah. T_T

Add Siska .


11 comments:

Heidi Shafiq said...

selamat menjadi blogger tegar.. kihkihkih..

Siska said...

hahah....thanks heidi=) awak pon.=)

zool said...

dah add pung walaupun ni first time ke sini.. ada masa singgahlah blog saya yang tak seberapa ye..
http://ligakampung.com

asfira aminuddin said...

haha. no wonder la i acri blog u tak jumpa2. tukar nama blog and url rupanya! :)

Siska said...

hahahha...asfira...i tetibe rasa malu lahh...hihihi...slumber i g tukar...lantak ahhh...ahahah...tak boleh belah la i kan? ish ish ish.lepas ni dah x tular dah...=)hee~~
zool= ha? pung 2 apa? haih? baikk saya datang..=)

cimon said...

address baru ek...padan larr tetiba dpt message blog not found (T_T)

hmm...nasib aku terjumpe komen ko kat blog lain...klik2 jumpe balik!

hehehe(^v^)

p/s: keep uptodate k! like ur blog (^_~)

Siska said...

cimon= haha...sory ye..i memang slumber suka hati i nak tukar...pasni dah x tkr dah ...anji...=p.. thanks lahh sebab sudi datang blog ni...haha...meh i kenyit mata skit....wink wink...=)

hiro said...

ai add yu tw..pastu kita buat in relationship terus..haha

Siska said...

hahaha...ohhh u ke...fine.. ahah

Fyzal said...

sudah add di FB :)

Siska said...

heheh...thanks=)