Monday, December 13, 2010

Help me keluar (out) !

Kerana pulut santan binasa, kerana tangan facebook binasa. Hati panas seperti mahu merajuk berlari anak ke bawah meja sebab tak dapat tukar nama indah di laman sosial. Tak tau lah kalau dia ingat aku yang sial sebab tu tak nak kasi tukar nama. Hebak muh hebak !

Ada siapa-siapa lagi yang ingin kedepan menghulurkan jari telunjuk bagaimana to help me out? I've been thinking about killing myself. Jangan sampai facebook diharamkan kerana kematian daku gara-gara tak boleh tukar nama. Aku memang tak suka jadi famous amos apatah lagi dalam newspaper. Kalau famous dalam majalah Remaja atau Cleo atau The Malaysian Women's Weekly atau boleh juga Cosmopolitan Wow (hebak muh hebak) tak pe jugak.

Kalau tak boleh jugak aku kena create (low) profile baru, dengan email yang baru dengan kesungguhan yang baru untuk tidak lagi bersusah-susah dengan berkesanggupan mencari solution mengapakah facebook berkelakuan begitu. Haiiseyman !!

19 comments:

aziem said...

sabar je la ea..

Ain Atika said...

hehe..baik..=)

ARC™ said...

boleh je tukar. you have 10 name change opportunity on a once-per-two-days basis

Ain Atika said...

hah??? really? i kena tggu denagnsabar ni...hihii...u nagi harapan i dah semangat dahh..hehhehe...

Anonymous said...

Pocket wrote :
rasenyer tak susah sangat,
macam ada sorang kawan tu
selalu jer dok tukar..

tapi sayer tak tahu..
sebab tak layan sangat sebenonyer.

tapi kenapa mahu ditukar?

zera said...

jap2.. tgh experiment camne nk tuka nama kt fb.. =DD

ARJUNA.Inc said...

haha..alolo..sian gler..bkan ade 3 box kosong..n tiga-tiga kena isi nama la..contoh encik has maravilla..hehehe

Lady SharpShouter said...

ai takde fesbuk pun nak tukar tukar.hehe

Amirrah Zawani said...

err.. entahlahh.. i dah banyak tahun tak tukar nama kat fb tu.. ekeke!! :)

Mar said...

selalu je i tukar nama kat fb,.kdang dy terima kadang x,..alahai,...

DiaUmaiNiNaz said...

hai..dinaz sini, bole tukar jer..no prob la..

ARC™ said...

ive reached my limits but I can interchange my current name with the ones Ive used before. Youve got 10 different name to be used

asfira aminuddin said...

babe, kenapa u nak tukar? bwat account baru je senang. hihi.

JuanYuan said...

sabar2..jgn stress..

fb mmg camtu..sengal kadang2..haha

tips hilangkan stress ..

http://coolgiggles.blogspot.com/2010/05/jom-hapuskan-stres.html

ANATI SOKI said...

walawweh. entry penuh dgn peribahasa.. terbaiklah! heheheheh

~farhana fabulous~ said...

fb tu biol sikit..relax okeh?

Amna.Qadeeja said...

huhu i jga alami mslh yg sme argghhh tekanan hidup xberkesudahan ! jom join group hate the new profile page ! ;D

Ain Atika said...

haha...memang tengah relax nih...xpe kena banyak sabar..trima kasih semua...=)

Fyzal said...

tuka nama mmg limited.. but u can wait...
hopefully u dah dpt tuka nama tu.