Friday, December 17, 2010

Blog juga wajib assigment




Hari ni minyak sampan saya habis, nasib baik dapat tumpang kampung N I R LIFE JOURNEY. Syukurin. Sampai sana saya di kerah buat assignment. Comelnya tetamu kena buat assignment. Tehee.

Eh saya busy buat assignment ni. *tekun*.

Masih mahu mengekalkan tradisi turun temurun. Ketuk gong tanda ada announcement.
Gong gong gong ! Hoi orang kampong dengar sini. Hari ini saya mahu tarik sekalian anda join the club. Jangan malu jangan segan nanti lapar. Ayah selalu ingatkan tu. Maka kerumah orang bagi salam selamber masuk cari ruang makan. Ruang tamu untuk bersantai lepas jamu perut. Alangkah sopannya anak awak. =0

Objektif segmen ni untuk isi jawatan kosong. Haa tak payah resume segala.

Ada banyak jawatan kosong. Dalam organisation ni memerlukan ramai kaki tangan. Calon-calonnya...

1- Aku ‘Glamer’ – Yang rasa blog dia sangat2 glamer..

2- Aku ‘Meletop’ – Blog yang meletop habiss..!!

3- Aku ‘Dapur Hangit’ – Khas untuk blog memasak..

4- Aku ‘Berteknik’ – Khas untuk blog tutorial

5- Aku ‘Kumbang’ *

6- Aku ‘Black’ *

7- Aku ‘Bunga’ **

8- Aku ‘Pink’ **

* Untuk blogger lelaki

** Untuk blogger wanita

9- Aku ‘Bahagia’ – Untuk blog family..

10 – Aku ‘Buletin Hangat” – Untuk blog yang ber info, gallery dan etc..


Saya pilih..

2- Aku ‘Meletop’ – Blog yang meletop habiss..!!

Hah apa? Tak meletop? Baik (-_-).

Jom ramai-ramai join segmen awesome ni !!
T_T

18 comments:

Norfa Lyana said...

Terima kasih coz sudi join segmen ni.. wah.. promote habis.. tak sangka u.. heheh.. Aku 'Meletop' sudah terisi.. hehehe.. thanz yaaaa..

http://since-8-july.blogspot.com/

Ain Atika said...

sama sama=) terima kasih awak=) lebiu..♥ ♥

hiro said...

dunia belake..

Lady Fine said...

alah blog aku biasa2 je takde ke? ekeke

haidi takeAfoto said...

mule2 xfhm gak..2, 3 x bace entry ni..heheh

nak aku black la..mmg black gak la..hehe

Norfa Lyana said...

awak.blog awak takleh detect rss feed.. so bila masukkan dia xjadi..cuba tgk kat blog sya..

Norfa Lyana said...

pernah guna url ni ke sbelum ni?

http://inibelogdiva.blogspot.com/

Rashid said...

Ain.. erm blog saya pula apa ek? tak taule kategori apa.. hehe

athiea said...

tak tahu nk pilih ape..
gua pilih hiro!

dunia2.hahahaha

safiah sokher said...

nak aku Pink la..eh,assigment apa ni?ahakss

Heidi Shafiq said...

err.. cmer ni beb? aku x fhm.. ajar aku.. :)

ieMa ackLes said...

blog brown xde ker..
hikhik..

Ujang9897 said...

mcm best jer..hee

wahida said...

hai my dear!! lama x jengah sini..asal blog awak takleh detect rss feed.. so bila masukkan dia x jadi..pelik sungguh...mcm mana akak nak selalu jengah sini kalau ada masalah teknikal mcm tu? jwb jgn x jwb...hehehe...

Miss ... said...

blog sewel x de ke? klu dak aku dah join keh4

Ain Atika said...

alaaa...awak semua tolongla...macam mana nk detect rss tu?rss tu menda???? hmmm....tolonglahh....=(\hak ahh..pernah gne url tu..nape?

hamzah ian said...

eh? camne ni??? ape ni?

Cik Su said...

segmen ape la agak nya.. banyak kategori tue.. cik su terjah sekarah