Thursday, December 9, 2010

Perompak ! Gotcha !

Hai semua kecintaan beta. Kahkah. Aku nak sangat datang blog korang. Seronok gila sebab korang tinggalkan jejak. Kalau ada yang datang ambik bau je pun tak pe. Aku tak marah sebab aku tak tau kau siapa kalau tau siap kau.

Penat gila hari ni. Mata sebelah je bukak paksa diri tinggalkan wasiat kata hari ni aku tak dapat jalan-jalan pergi blog korang. Banyak jemputan ni. Takleh takleh kena pergi jugak. Aku kena booking masa nak pergi semua jemputan bagi adil. Baru boleh kawen 4. T_T

Okay bila kita nak jumpa blog ke blog? Esok lah. Esok malam aku free nak pergi rompak blog korang. Memang suka jawab soalan sendiri eh??

Engkau pun cepat-cepat kunci blog pakai mangga solex rantai besi segala tak kasi aku masuk. Tau dah. Gotcha!! Mampus ahh aku datang jugak !!! T_T

Tapi aku tak kan sekali kali mencuri entri ke apa ke dari blog korang. Nungkahh! Nehi ! No ! Tidak ! It's a Siska original. Blog daku pakai anti virus tak kasi menciplak nanti kena bunuh.

22 comments:

PHIRDOTE said...

hahaha say no to ciplak :)

Pocket said...

pasang solex kat blog?
taruk lah password protected :D
daaah sapa pun tak leh nengok..

second time ere..
tumpang laluuuu :D

Liliyuli said...

ooo...suka jalan-jalan cari pasal ye? hehehe..

y@n@ M!B said...

yeah..blog ai pn dah siap psl solex..UFO..wehuu~

btw muka yu cam familiar..tp xingt jmpe katne..haha boleh? =P

cimon said...

nasib gua xde blog...gua larr perompak ruangan komen paling licik.

hahaha (^v^)

p/s: gilerr best tajuk entry nie (^_~)hihihi

Mohamad Uzair Bin Othman said...

cantik ea blog baru..hihi

Lady SharpShouter said...

ganaih entry hang.hang tanya hang jawab sendiri.mampuih aku baca.huu

She is f.A.z.A said...

u, dh tukar url lagi eh.. :P
nway this time 'coolgiggles' well seems cool for me though :)

p.s: cool pic -wink

Fir'aun NgebLoG said...

kunjungan persahabatan,
salam kenal dari bandung,
mohon sudi berkunjung balik,
terima kasih :-)

Afiefah Safieni said...

wah lepas ni nak pasang mangga solex juga laa..
demi keselamatan..!

Amirrah Zawani said...

jemput3 singgah my blog..
nak rompak pun takpa.. sbb perompak ni comel :)

NM02 said...

maceh sudi bw kat umh kite. maceh juga sudi tinggal komen.. senang² singgah le lagi.. ahakss..

nway, awk sangat cumelll

Heidi Shafiq said...

hahaha.. klu amik pic ko kire mencurik x? :P

HonEyBuNNy said...

uwawawwa...datang rompak n gobek2 blog ne pulak....hehhehe

nurayunni said...

haha..nasib baik comel...

ramli said...

sebenarnya...mana ade hakcipta2 terpelihara ni...manusia belajar sedari dlm perut menciplak dr org laen...hatta yg buruk maupon yg baek2...so kalau kite leh beri kpd dinia nie contoh teladan yg baek2 and org plk folow...so bila kite dah terpadam nnti de gak org ingat kot.

cikpia said...

sila la merompak kat blog aku...... aku pasang cctv, alarm sambung derek pi balai polis bukit aman..... =)

Siska said...

haha...thanks semua...=)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hye dear siska..

frst time ziarahh di sini, tinggal bauu.. haha
keep in touch ye!!

say no to "ciplakerss"..uiks, ada ke ayt tuuh? heee^__^

asfira aminuddin said...

haha! sila la rompak blog i sbb i pun suka je rompak blog u ni babe. :)

ZACK ENTRY said...

merompak yer..=)

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel