Sunday, December 19, 2010

Haiseymen Lupa Lah !

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Buletin Utama.

Ececeh ada bakat jadi pemberita ni. *garu kepala geleng-geleng*. Tanda teruknya budak ni.
Dengan adanya diri sesuci ini yang selalu suka tukar alamat blog (baru 3 kali okay) amat bengang kerana RSSnya gagal di jejaki oleh pengikut/followers blog. Akibat tidak puas hati dengan tindakannya itu, dia bertindak menyepak dinding facebook memarahi orang-orang. *mari geleng lagi* Okay cukup.

Setelah bermusahabah diri seiring dengan peningkatan usia, dia mendapat durian runtuh dan sekarang menjadi seperti beruk mendapat bunga apabila berjaya membetulkan khilaf diri. Yes !

Haa...adik-adik, kakak-kakak mak mertua dan pak mertua nak tahu tak macam mana dia berjaya? Nak dengar cerita lagi takkkk....? Haa cakaplah kau sorang-sorang. Okay saya cakap sorang-sorang ye. Macam ni. *kesian betul. Hmmphhh !

Tak apa. Ada ubi ada batas. Tehee emo sorang-sorang apahal?!

Macam ni. Dengar ahh wehh !!!!!!
Kalau ada masalah macam ni korang pergi dekat dashboard lepastu settings lepastu Site Feed lepastu betulkan url baru korang dekat Post Feed Redirect url. Mesti korang lupa nak tukar punya. Mesti punya wehh.. Lupa macam saya. Tehee. Over tau marah orang lain. Apa punya musibat.

Okay dah itu aje yang saya tahu.
SEKIAN BERITA UTAMA TERUSKAN BERSAMA ASTRO. Haih?
T_T

11 comments:

ahmad endo said...

aku memang tak tau terus setting2 tu...hehehe

Ain Atika said...

hahahha...ak tau sebab godek godek...

Amirrah Zawani said...

RSS feed tu apa eyh??
walo pun selalu guna internet, bab2 ni fail lah.. =_=

kerangRebus said...

aah rss feed utk pe eh ---i buta hurup :)

NM02 said...

ai ok je... hehehe

wahida said...

x pe, janji akak boleh terus follow ur blog...jgn risau....

asfira aminuddin said...

haha. bnyknye prob u ttg benda2 ni. kalo i, hmph! sumpah seranah terus. haha.

Ain Atika said...

rss tu untuk orang senang cari blog kita...kalau yang dekat rss site tu memang kena pasti kan url kita betul..kalau x nanti orang nak search x dapat.blog tak jumpa...heee

asfira= hahaha..memang kena sabar..kalau x habis lah i...ahahha

wahida= thanks ye...=)heee~~

Cik Su Life Cycle said...

cik su tak peranah lagi tukar domain.. ada orang bagi tau kalau selalu tukar nanti iklan susah nak lekat..

Ain Atika said...

hehe..memang bila dah tkr kena tkar iklan tu jgk...

sab said...

hehe. sab pun baru tahu bnde alah ni. tq darl! btw. u look very nice.

follow u sayang :)