Tuesday, December 21, 2010

Impian tekad kunjungi 300 blog sehari

Ini adalah anggaran yang kira dah awesome gila kalau dapat cicah ops cecah sebab selalunya seharian dirumah berhempas pulas, bersakit tulang dan akhirnya berputih tulang jika ada blog yang terlalu berat tak boleh nak gendong, eheh, tak boleh loading...*harus akur setimpal dengan kadar bayaran bulanan. Paling banyak sehari cuma dapat masuk 130 blog. Nampak tak siap kira? *Bersemangat rakus.


Kadar mengunjung 300 blog dalam sehari adalah di hari liburan sahaja. Jika di waktu sengang. Jika di waktu lapang. Jika di waktu yang harus bersengkang mata. Maka di waktu itu adalah masa berlibur tak payah tiket macam nak pergi Gold Coast ke Bali ke Vegas ke. Lupakan semua.


Okay cepat tikam.

Sudah tikam?

Mari kita lihat blog siapa yang kenaaa....Untuk pengetahuan semua saya akan mula memenuhi impian tekad mulai 23 Disember 2010. Sebarang sapaan, komenan, terjahan, lepakan, dan kunjung mengunjungi akan di jawab nanti. Babai for now ! T_T

51 comments:

beautiful_rose said...

300 blog sehari? hebat tuh...aku pun tak mampu nak tengok sebanyak tuh.

aLya said...

300?? pergh!! juling la mate nnti..hehe

d_LA said...

wahhhh..300 tu..dasat2..dla punye rsnye sari 100 pun x smpai..huhu

Pocket said...

300 blog sehari!!?
kalau la kita kira sari nam kali online pun...
sekali online nak kena lawat50 blog!!
satu blog spend 2 minit of speed reading, 2 minit of commenting.
about 200 minit per session!!
ooii sudah lebih 2 jam tuu!!!

apa kata quality reading,
comment from the heart...

surely tak sampai nyer 40 blog sehari pon!! :D

Ain Atika said...

haha...pocket= ini adalah kunjungan sehari tanpa hiraukan makan minum. Sehari didepan laptop. lagi pon ini cme anggaran kasar. dan i memang mementingkan kualiti pembacaan memandangkan tujuan berblog adalah mencapai information. hee thanks for the comments=) keputusan pencapaian i akan bagitau di entry lain.=) INI ADALAH ANGGARAN KASAR MEMANDANGKAN IANYA ADALAH "IMPIAN".T_T

NM02 said...

300??? alamatnya mmg taik mata meleleh aje la.. hahaha

encik luthfi said...

clap clap..

-telordibasuh- said...

300sehari?
hehe good luck hehe..dah cukup
3 ratus g tahu telor

miss Fyqa said...

wohoo.

byk nyer.

:)

kay yea said...

cayok2..gd luck yaw~

adrina sidek said...

boleh masuk world of record nih!! haha..

hakeem kira said...

haha tu dia . bagus2 . orang cakap, impian kena la TINGGI kan . baru la nama nye impian .

Mohamad Uzair Bin Othman said...

u ada masa bole la..hehe

ProfHariz said...

Wahhhhhh! Kompem traffik anda daily leh capai 500 tuh atau lebih :)

http://profhariz.com

Amna.Qadeeja said...

hey' ada tag untuk kamu !

http://maiqadeejazzz.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalanerrada-sesiapa.html

thanx ! =)

amirulez said...

300 blog.. memang terbaik... lepas 2 wat 1000 blog pulak kan.. hee..

MR. MIND said...

teruskan usaha murni anda!!!

miyoshu212 said...

salam..singgah cni n follow...follow me back yea...btw...nice blog..:D

ile ke blog amiyo..amiyo akn jd salah sorang dari 3o0 itu..kah3... :P

TWEETY BERT said...

fuhhh 300 tu... goodluck sis!!

Afendi Othman said...

gigih ni..gudluck cik AAZ..hehe

Tipah said...

fuyoo! 300 blog? ini dah macam cerita 300! SPARTAAAAA!!!

ops, over pulak... ;p

ARJUNA.Inc said...

bley smpai ke 300 2?hehe...kalo bley tabik r!!!..haha

ieMa ackLes said...

teruskan usaha anda..
blog sya haruslah tersenarai kn..
hikhik..

alisha said...

woowww ! good luck sys ;)

syAzAnA said...

goodluckk syg!

zool said...

yeah, blog ohpemandu dah disinggahi oleh cik manis ni.. lepas ni datang ligakampung.com plak leh>>?

Cik Su Life Cycle said...

wow..300..naik juling kalau cam tu.. cik su paling banyak pun 200 jer.. hehe.. anyway gud luck ok

asfira aminuddin said...

fuhh yooo! selamat berjaya sayang!

rossoneri said...

woooo siap kira tu xtahan hahahaha..

YanaMIB said...

banyak tu 300 blog sehari..hehe..ai nk visit 100 blog sehari pon dah semput..isk~ chaiyok chaiyok! ^_^

My Bloggie ! said...

pergghh.. cayalahh .. blog saya sudah di terjah ! Thanks and teruskan usaha. jenuh la nak bace 300 tu :D ni 1 langkah yang boleh menjadi ikutan :)

cikpia said...

pergh!!! menuju puncak toi impian tu..... selamat berjaya!!!

.sweet-ants. said...

wahh 300 blog!
nak pecah rekod jgk lah :D

JuanYuan said...

pergh..300 blog shari??buleh tahan..hahaha..

gud luck :))

~ch@wi~ said...

bagus2..usaha tgga kjyaan...tak gtu?? ;)

She is f.A.z.A said...

300 blog sehari..
tentu bleh ajer kan..

p.s: sile hit blog saya juge :P

Jαnnαhツ said...

wah, 300 blogs a day? that would be strenous thing to do! well, good luck...

ainakhani said...

300 ?? wau . make sure blog i salah satu ye. haha xD

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

leh wat book of records da ni

=_=

Sca Ndx said...

300 blog per day? waw. larat ke. mata boleh berpina2 sana sini. btw good luck :)

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

shayer pun nk jugak !! haha

hiro said...

akaltunjang...lawat ye..haa

amar said...

wah, aku pun nak ikut cara kau!!

Cahaya Kehidupan said...

owh...cahaya pun tak sampai 300 ratus setiap hari..hehe

♀ syera teli ♀ said...

300 ? wow ! HAHA ,

Heidi Shafiq said...

giler la.. aku x mampu wat mcm tu..

Sepatu Hijau said...

salam

wah3.....syira pun berangan begitu..tapi bila fikir line yang amat terok, tak sanggup rasa :)

MomTom said...

wow! 100 kali ganda lagi bnyk drpd saya

Kasih nur azie said...

hah ain!! menakjubkan. syabassssss.....

I.Hazwani said...

Saya sendiri pun tak tercapai nak visiti 30Blog, ini kan pulak 300 ~

Ain Atika said...

terima kasih semua...sokongan anda amat membantu...=) semua orang boleh bt laa.ni i bt sebab i berdegil nak capai jagk...dalam satu hari 2 cukup nak bt 400 sekali pon..tapi jangan la bt hari hari nanti jadi gila.ahhaha
dalam sehari ni i boleh bt sambil tgk tv,,makan makan..sembang2..masih dapat capai.. memang jujur tak ada tipu2. kalau xpercaya BERTEKAD DAN BUAT. heh. tERIMA KASIH=)