Monday, January 17, 2011

Nokia X5 dan tak tidur malam.

Eh eh tajuk. Biarkan. Biarkan tajuk macam tu. Baru nampak penegasan dan keseriusan dalam angan-angan. Lepas I tunjuk kan nanti pasti korang jeles, pasti korang suka, pasti korang nak, pasti pasti ! I agak je. Tehee. Yelah I tak banyak duit nak beli blackberry macam 'you old'. Kalau mak bapak dengar mesti dia beri muka simpati. T_T




NOKIA X5


Extream exclusive colour. I love this and tolong katakan yang I mesti beli ! Mesti Atika, mesti ! Kau mungkin tak akan dapat handphone secantik ini dan ianya memang berciri-cirikan kau yang pendek rendang. Okay cukup. I dah bengang dah. Babai. =(

25 comments:

sang kelembai said...

xsangke ek..
handphone 2 ade ciri2 mcm awk..
hahaha

liana'azmi said...

huuuuu
memberr i pakai henset nieh
camera diee bole tahan lawaaa lah jugak.cumilll je tengok !

zazaw said...

hp ni cm MP4
SMART
heheheh

rossoneri said...

tak comellah hp nih :ayat jahat, hahahahahhaha...
jari kamu kecik,muatlah guna keypad hp nih..

asfira aminuddin said...

alaaaaa. cantik gile phone ni. nak jugak!

Syafiq Rosli said...

mcm nice je kan..:)

NOOR FATIN said...

sweet la hp tu..huuhu

Ain Atika said...

haha...memang cantik ! eh tak berapa cantik. kalau mula mula tgk memang kontot..bila dah pengang nampak style gila...cool niiihhh.... beli beli.

Ayen Giggs said...

AG doakan moge Ain berjaye mendapatkannye nanti,ihiks.....

nora said...

ciri2 tu dh sesuai sangat dh tu ngehngehngeh

Amirrah Zawani said...

comel jugak hp tu :D

FATIN MRAZ said...

owhh belum beli lagi..igt da beli n x tdo malam.. hehe

nway, tanx to visit my blog.. naper x folo sekalik.. oke2..i folo u 1st ;)

tieykah said...

cantik seyh!
cute giler enset ni.maw satu

phreak-id said...

Mana tahu nuffnang buat event menang Henpon ni, so usha-usha lah. Hehehe

Terbaru > Download Filem Ngangkung, Magika, Aku Masih Dara dan Damping Malam > Klon Jejai Kelirukan Fasha Sandha > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

eyna.shazlina said...

yeah akak, belibeli. what r u waiting fo :D

tia said...

kumpul duit oke ? then nnt beli cepat2! ;)

She's retarded said...

beli cepat2.
sony e tetap di hati

Ain Atika said...

haha..yeayy tak sabarnya nak beli....!!

Hidayah Ahmad said...

huhu nice one ! good luck !
semoga dpt handphone ni . :)

Encik Tikus said...

j0m wa belanja.. nak tak ?

wahida said...

henfon akak cap itik je dik...huhuhu...

Firaun NgebLoG said...

handphonenya cantik bgt tuch :D

Madzhab Bisnis OnLine said...

secantik pemilik blog ini :D

dee said...

aku suke phne ni jugak.
nak!!!!!!
hihi

Kancilbiru said...

hp X5 ni memang comel pun...ekekeke