Saturday, January 21, 2012

Looking For New Hair Style

Are you crazy? What the hell are you? Kenapa tak balik raya cina? Taknak kumpul angpow ke tak nak ke? Taknak lah. Di Segamat saja dah cukup sebab kenapa saya takyah susah-susah nak balik Shah Alam. Tapi takpe assignment berjoget lambak kasi settle takyah sibuk nak pergi raya. Bukan pandai makan kuih raya cina. Mana ada ketupat dan rendang. Tak syiiokkk! 


 Ini saya.


 Ini pun saya tau.


 Saya lagi.


 Dan lagi.


 Ini apa? Ini........

Haa ini!!! Eksyen gila woi. Macam Kilafairy hungry burgerrrrr dan compact powder. 


 Maaf saya belum sedia ditemuramah. Maaf ye maaf. No comment.



What? DON'T TOUCH YOUR HAIR?
(rujuk handbag patung)

Mari rasa sikit texture rambut.
Hmm, Apa agaknya fashion rambut sempena raya cina ni.

Jeng jeng !

29 comments:

APi said...

mohawk..
okay bai..
keh keh keh

Pocket said...

bila dah wat nanti jangan lupa taruk sini yer :D

sila wat macam christina Perry tu!
yang ada puteh sejemput tu :D

mesti lawo:)

Gen2Merah said...

wat rambut macam anak patung tu yang best,, ehe

Rina Rossoneri said...

serius rambut patung tu lawa haha

(",anahraF said...

stdy kt segamat ke? uitm?

Ain Atika Zailani said...

api= hahakss xnak lah...
pocket= heheheh insyaalah=p
gen2= anak patung? boleh jugak..admire rambut stylo macam tu.. huuu

rina= lawa kan..
anahraf= yep uitm =)

Hakeem Yusof said...

kalau pendek paras bahu mesti comel :3

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

skrng ni pn dah cantik gaya rambut ;)

Ain Atika Zailani said...

heheh paras baru yee?? nanti macam baby face sangat.. eh eh perasan lak =p nyihahhahhaahha...

Ain Atika Zailani said...

saiazuan= sekarang ni dah kembang kembang.

cimon said...

buat kerinting mcm patung tuh - baru gempak.

hehehe(^v^)

DilaDila said...

LOL.Yang dilarang tu la yang nak buat..hehe.

Kazen said...

tiru gaya rmbut yg ptung last skali tu ke? hehehe :p

Cetusan Terkini | 6 Sikap Blogger Super !!

naziyatul fatihah said...

mesti cantik :)

cik fiza said...

gaya artis tu dh ada dh... :)

Martika Diyana said...

hwaa.... jangan potong baanyak sangat.. kite ske awak rambut panjang huhuhu

MissVanilla said...

yey jumpa selena gomez dlm blog ni....

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..comel aje kamu..

CIK TOM said...

lawo rambut patung tue..hehee
pe fesyen pas raya cina??barbie doll punye fesyen ke??heee

Chegu said...

Wah.. Abih dlm mall tu jd tempat posing ye, mall kat segamat ke tu? Mcm moden plak tmpt tu, try a rambut sblh panjang sblh pendek tu, mcm org potong serong tu, er... Btol ke ape sy ckp ni, abaikan je la

Fyzal said...

no mood for CNY this time. ahh.

Mr Bob Merepek Lagi said...

whoaaaaaaa..semart la blog nie..hehehe..i like it..haaa..kalu nak balas..balas kat blog bob k..hehehe

ayanuts said...

baju yg u pkai cantik sgt..beli dkt mana ye??

teha said...

rambut pendek..alaa.. bia nampak comel.. hehehhe

.fariizza. said...

pandai betul patung tu. kihkih.
lagi kata dont touch lagi tu lar nak touch kan. :p

semutsengal said...

ini saya.



LALALALLALALALA, hai orang segamat !

Pondok Usang said...

gayamu bersahaja.. =)

EZAN IDMA said...

buat punk pon ok? hehe

Ain Atika Zailani said...

hehe macam macam style nak suruh buat..