Tuesday, January 10, 2012

Takyah Nangis Awak Patut Rasa Gembira

Hai! Kembali kita! AKHIRNYA!!!
Sorry I didn't update for the past few weeks. I've been busy about school. Ahh? school? Yes it is school. Kalau ada bilik darjah pastu ada cikgu tulis kat papan putih kita memang panggil school walaupun ianya satu institusi pengajian tinggi. 

PERISTIWA

Semua orang ada buah hati. Siapa tak ada, kesian. Tapi buah hati saya lagi kesian sebab tak dapat ucapan selamat harijadi dari kekasihnya yang naif ini. Jadi yang takde buah hati takyah nangis awak patut rasa gembira. 

Bukan tak ingat tapi semalam takde mood nak wish (boleh ke?). Dah tua kerepot pun nak kena wish *tapi tak sekali-kali berani cakap begitu kepadanya maka kiteww kata dalam hati jelah. So harini dah wish selamat hari jadi semoga kekal keanak cucu, hohohoh. Dia tak marah sebab tahu kekasihnya ini tah apa-apa.

Semalam saya call dia dan tanya dia nak hadiah apa. Tapi dia taknak apa-apa. Terus ku sangkakan tak sudi. Rupanya dia dapat bonus terus draw beli samsung mini. Okay.

Malam tadi saya mintak dia temankan saya dalam talifon sebab housemates ada paper. Jadi kononnya saya takut keseorangan, padahal memang. Lima minit kemudian dia minta izin untuk tidur sebab mengantuk penat esok nak kerja, dan minta digerakkan pukul 4 pagi. Ada mungkin nak buat solat hajat sempena harijadi atau bersahur. Saya masih berteka-teki.

Lima minit kemudian satu mesej pesanan ringkas (sms) memberi jaminan kepada teka tekiku 'jangan lupa gerak esok ye, nak tengok bola. -__-. VINEEEEE LAHH ! Sekarang  korang pulak cakap kat saya takyah nangis awak patut rasa gembira.

SUKALAH KORANG KAN ??

14 comments:

shahrazali said...

lelaki dan bola sepak susah nak dipisahkan.....

dia penyokong kuat team mana?? hehe...

Ain Atika Zailani said...

dia penyokong team arsengal. and he is my enemies !!!!! huarrgghh!!!

(",anahraF said...

hehe. don't be sad. chill !

ziera joe said...

haha.. sy0mel la.. dan i will said t0 u....kamu takyah nangis kamu patut rasa gembira... l0l..

Ain Atika Zailani said...

anahraf= hahakss okay tak !
Ziera = fine fine!!

cimon said...

arsenal?team orang tue tu...

hehehe (^v^)

p/s:tgk bola sambil pekena teh tarik kat kdai mamak, perghh...!

Ain Atika Zailani said...

cimon- hehhe alaaa...tengok kat umah la..buat teh tarik sendiri baru syiokkk... hehhee

Mr.Clive said...

suke suke suke ^^

una said...

itu memang men'bengang'kan kadang2 =D

aimie amalina said...

heheeh
due2 tekaan ain salah ye..
nak wat canne bola nye pasal
hee

saba ye :))

shahrazali said...

yeahhh... ARSENGAL..my enemy too..hehehe.... awk penyokong team ape???? Man Utd plezzzzz.......

Ain Atika Zailani said...

shahrazalli= yes absolutely Man UTD !!! hahahhaha

izni jaafar said...

hahahahahaha
bru nama lelaki sejati
bola i pon minat ohhh

shahrazali said...

yeah..... GLORY-GLORY MAN UNITED..
B.E.L.I.E.V.E....