Friday, February 17, 2012

Megan Nama Artis Brand Kucing

Hai kawan-kawan. Yang tak kawan pun hai jugak. Pernah tak saya beritahu anda tentang Megan? Rasanya belum jadi hari ni saya beritahu. Megan kucing pertama saya, sejak lahir saya tak pernah bela kucing. This is my first time laaaaaa. Ihikss. Dah hampir 2 bulan dia diculik. Ish ish ish. *diculik tanpa ibu disisi di depan jabatan air. Maka saya anggap ia sebagai anugerah cemerlang tahun ini. *berikan tepukan.


 Dah beberapa hari ni Megan selalu dapat main kat luar. Jadinya dia paling suka bila dapat keluar.


Dia nampak seperti kucing jantan yang gatal padahal dia adalah kucing betina yang miang. Mari saya beri bukti.


Hah! Dah cakap dah.


Okay Megan si miang mahu mencari si gatal malangnya dia seekor saja kucing dalam rumah ini. Saya tak beri izin untuk Megan miang berkawan dengan kucing jiran takutnya nanti Megan pandai datang rumah orang mintak mintak makan pastu kencing atas kereta orang macam kucing sebelah telah terkencing atas kereta Maizati Shahirah housemate saya. Hahahahahahahahahahahahah!


Dia telah audition untuk filem rempit tapi telah gagal maka dia harus mengaku bahawa dialek "practice make perfect" memang dicipta untuk dirinya. Dia perlu "wikang (menunggang sambil mengangkat kaki bahagian belakang)" setiap hari. Apabila hendak buang air kecil atau besar dia mesti ke tandas. Tidur di tempat yang telah disediakan dan TOLONG JANGAN GANGGU SEMASA SAYA SEDANG STUDY MAHUPUN CHATTING BERSAMA RAKAN-RAKAN!! 



Ekor Megan sangat boleh untuk lap habuk atas meja makeup. Lihat! Ekor itu memberitahu *sila gunakan saya.


Artist : Megan
Photograph by : coolgiggles.blogspot.com

9 comments:

Mr.Clive said...

alololoorrrhh comel lahhhh XD

Gen2Merah said...

comelnya si Megan.. nampak macam tupai yang gedik.. ekeke... selamat pg ain

Cik Saila said...

comelnyaaaa..mata dia cantik gila :)

ceklala said...

comeiiiii! idung pink! hikss

APi said...

ohooi Megan..
bila nak kawin?

syasyah_biscuits said...

mcm tupai terbang la ekor dia.. cute btol

cimon said...

Comeyy arr ekor dia, nk colekk arr.hihihi(^_^)

littledolphin said...

oh my she's so cute!

how did you take these pics of her?

my cats,they will always avoid the camera.susah nak ambil gambar mereka. :(

Ain Atika Zailani said...

hehehhehe cute lerrr,, littledolphin= ni captured spontan je..hehehhe