Monday, February 27, 2012

Oh Ya, Congrats Lisa Surihani

Cantik, intelligent, and independent. Apa lagi words yang sesuai digandingkan dengan Lisa Surihani? Lisa sebenarnya banyak tunjuk contoh yang baik. I mean dari segi kesungguhan melaksanakan tanggungjawab sebagai seorang remaja sampailah sekarang dah berumahtangga. Nice betul lah gosip-gosip comel Lisa dengan Yusri masa mula-mula cinta berputik dulu. Bersungguh betul nak berkias dengan wartawan. 

Majlis Reception pun dorang buat secara sederhana tapi masih menampakkan ciri-ciri elegant. Lisa sendiri pun minta majlis perkahwinan tu dibuat secara sederhana. Bagus betul Lisa masih berpegang pada prinsip kesederhanaan. Aku tak pernah jumpa Kak Lisa. Tapi kalau dapat jumpa sekali nak tangkap gambar penuhkan satu album la. Huahahah! Okay behave. Tapi kalau jumpa Yusri pulak nak tangkap gambar penuhkan dua album. Nyiahahhahahahah! DIAM!!!






SWEET NYA!! LOVE LISA SURIHANI.

Hmm ni aku tengah lapar ni. Kalau duduk dengan mak boleh makan sedap-sedap. Memanglah sedap bukan kau yang masak. Tapi aku pun masak jugak. Hape hengat aku tak gethi masak ke? Walaupun belum layak masuk gadis melayu, tapi aku masih bangga jadi gadis jawa. Alaa jawa yang korang geli-gelikan tu. Ha memang bukan semua tapi ada jugakla yang allergic bila dengar orang jawa ni. Bialah. Yang penting kita semuanya HAMBA.

Aku mana gethi ngomong jowo. Ha takde siapa nak ajar. Ayah pun mana ada speaking Jawa kat rumah. Dia speaking Jawa dengan gang-gang dia je. Sorry lah ayah. You're fired ! Bagaimanapun aku tak lupa asal usul. Malah bangga betul. Bangga ada ayah ada emak takde abang takde kakak ada adik.

Okay nak sambung lapar. Bye.

17 comments:

Gen2Merah said...

semoga kebahagiaan milik kekal abadi buat mereka berdua...

Ain Atika Zailani said...

AMIN,,,,;)

ascil.punye.lah said...

eh eh eh kenapa letak gmbr kita nihhhh?

Ain Atika Zailani said...

hahaha ewah ascil kemain..hehhehehe

APi said...

part takde abang takde kakak tu sama..
kekeke

ZaroL said...

Jeles =(

reenapple said...

sweet... =)

Mr.Clive said...

dulu Erra,skrang Lisa...haihhh

C i k P i p i T e m b a m said...

untungglaa lisa kan.. dpt org kayo. huhu

ILA HonEyBuNNy said...

cantiknya lisa...

ne terasa nak kawin dgn org kahya nerh...hahhaha

LeenNajib said...

Love Lisa too ! :)

hopefully, diorg bhgia smpai ke ank cucu cicit.:)

Mr.Clive said...

haih...lisa lisa...

El-Janna said...

wahh dia mmg cantik kan^^ geram^^

haish nnti dah leh speaking jawa. leh la geng dgn kita pulak^^ hahah

lisa said...

memang dia pakej <33

suka dia ! :)

Mr.Clive said...

hi cik ain! lama xdgr citer... :)

Mr.Clive said...

lamenyerr hibernate... >_<

Adah said...

sweet sgt :)