Monday, February 20, 2012

You've Just Turned a Year Older.

You better start finding newer ways to look younger because you've just turned a year older. Hah!

After tepek tepung rutin biasa buat bila sambut birthday, mungkin mereka boleh jadi lebih perihatin kalau buatkan aku cekodok atau cucur udang dengan tepung tu. Lepas tu mari balun bersama. Molek. Segera tepek bedak sejuk semula lepas sedar diri telah tua. Dalam hati niat muda selalu muda selalu.

Saya sepatutnya dah mahir dengan taktik busuk tu. But today why all of sudden I become lembab? Tak masuk akal. Hesh si gemuk si gemuk. Mungkin kerana risaukan Megan yang terlepas keluar pada malam buta. Anak dara should have stayed home after pukul 12 paham tak Megan? Bersungguh beri nasihat.

Bersungguh juga Midah Talib suruh aku keluar cari Megan padahal selalu dia boleh settle sendiri. Vinee lah!! Siap gaduh-gaduh with her boyfriend just because he got tired and can't celebrate my birthday together. Vinee lah Badar! And also big thanks to Maizati, adik apis and lagi dua adik tak ingat nama heh pastu kawan-kawan yang wish me a happy birthday on my facebook wall thank you very much!

Oh ya, tolong katakan saya masih perawan, saya masih manis dan saya masih boleh bergonjeng bersama teman dan pulang sehingga lewat malam? Oww yang ini tidak. Kau dah sepatutnya berubah perempuan. Kau sepatutnya jadi contoh kepada Megan. Apa ni?

Okay mama pesan suruh bahagia dan jadi anak solehah. Mama pesan suruh bahagia macam pesan beli shampoo. Comel mama demok kitew ni. 


Moga diri ini semakin muda dan sihat. Muda? Er I mean yes of course you know what i mean ;)
Love Y'all.
I'm 22th on 20 February 2012.

15 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dah makin tua ek? huhu happy bday ;)

Mr.Clive said...

happpy besday!moga panjang umo dan dimurahkan rezeki... :)

lisa said...

Happy Birthday!! :)

ceklala said...

heppy besday adik comel!! *hugs :)

Alkisah said...

happy birthday to you, 22 muda lagi.. hehe

syasyah_biscuits said...

HAPPY BIRTHDAY :)) MAY GOD BLESS U ALWAYS YA..

(",anahraF said...

happy birthday sweety !
:)

Ain Atika Zailani said...

heeheee thankyou everyone ;)

SYAKIRA said...

Happy Birhtday. Semoga panjang umur and dimurahkan rezeki. Amin.(:

eszyamin said...

hepy besday!!

Alkisah said...

ain, better you g celebrate ur birthday kat karaoke.. tapi jangan sampai ada hantu menghantui diri anda.

Mr.Clive said...

so mana la gambar birthday party?hehe

Liquid said...

happy birthday =)

cimon said...

Hepi besday!! Moga panjang umo & murah rezki hendaknya.(^_^)

Miss Anne said...

happy belated birthday :)
moga dilindungi,diberkati dan dirahmati selalu :)