Sunday, March 27, 2011

Special girl's day

Hai Assalamualaikum.

Cheh cheh cheh... Sopannya anak Zailani. Bukan calang calang Zailani, ini bukan Jailani anak anak Sidek. Kita guna Z tak guna J. Om jayy !! Memang bukan calang calang sebab yang calang cuma Jailani Sidek. Alahh pemain Badminton Malaysia tuh. Ala yang dulu masa kecik kecik kita selalu tengok dia dekat TV 1 sambil makan jajan Tora tu. Dia lah tu. 

Tu dia kau. Mukadimah satu perenggan. Kalau tambah lagi rasanya boleh jadi sebual novel. Lepastu dua buah. Lepastu tiga buah. Sampai berbuah-buah dan sampai dah tak larat nak membuah. 

Selama ini daku tak pernah merungut. Tak pernah nak mengada-ngada di blog istimewa. Jadi inilah hari yang saya sorang je tunggu-tunggu. 

Ouh TIDAKK!! Aku demam. Semua girlfriend ku balik. Tinggalkan abang sorang. Kesian abang. Tapi tak apa. Apalah gunanya punyai handphone mahal mahal kalau tak reti nak bayar bil tuh. Apalah gunanya kredit ayah jika tidak digunakan sebaiknya untuk bergayut dengan anak kesayangan? Dengan itu sebagai anak yang terpelajar juga perlu menggunakan cara terpelajar untuk memperdaya ayah sendiri.

Dial dial. Trutt trutt !! Pastikan dua bit sahaja.
Lepastu duduk situ diam-diam tunggu panggilan jejaka kacak masuk. 

Selumber ayah sound weh "dah biasa".
Well..

Okay balik nanti Ika nak balik rumah nenek Telok Gong nak makan udang goreng besar.


Yang macam ni.

Mak masakkan Ika ikan jacket sumbat spicy. Ika dan Ikan. Dah dekat dah tu. T_T.
Tak ada gambar. Gambaran cuma dalam kepala hotak kuh. 


Arrgghhh!!! Tak boleh nak sambung buat entry !! Kepala hotak kuh ke ikan jacket sumbat spicy tuh !!! Tak focus tak focus.
 Bye !

11 comments:

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

wow!! t cakap kat maa, pos ke umt cikit yahh...cakap ade budak yg comey lagi cute teringin..hihi..

try r wat novel, t ak beli! haha

♥e'in♥ said...

mcm sedap je bunyinye.. :)

Eazy Izzuddin said...

fokus2
hehe
xD

ENCIK TIKUS said...

bismillah..

Ain Atika Zailani (PAL) said...

siti= ahah okay tunggu kat depan pintu ye..
ein= mesti la sedap !!!
eazy= x boleh focus dah...dah terlambat..
encik tikus= amin...=)

cimon said...

arghh...!!!

jelesss (T_T)

aku pon nak balik kg jgak laa camnie...jumaat nanti...habis keje...selamat tgl Kolumpo!!

hahaha (^v^) *gelak ala2 lanun*

p/s:moga cepat sembuh!! (^_~)

Ain Atika Zailani (PAL) said...

cimon= ahahah alamak lanun larikk!!!!!
heheh thannks cimon !!!!

tukang karut said...

wallaweiiiiiii...mintak arghh skett

asfira aminuddin said...

babe! sedapnyaaa! nak balik umah jugak la camni! haha.

Aisyah Syafiqah said...

yeay..
makan udang. ahaha..
nice entry ya.
:)

muhammadnuraizuddin said...

sedap tu..