Monday, May 23, 2011

Ganjaran istimewa dari blog untuk anda dan pembaca melalui Nuffnang Grapevine!

Anda terbeliak? Adakah anda sedang terbeliak? Saya juga. Ada lagi yang ingin terbeliak? Meh lah tengok tengok tak beli takpe. EH MACAM KAKAK JUAL PERFUME KAT ALAM SENTRAL.

Tapi ini bukan kakak Alam Sentral jadi harus TEGAS. Kamu mesti JOIN!

Pernah anda lihat iklan menarik yang bergerak-gerak di kebanyakan blog? Ya! Itu adalah Nuffnang. Nuffnang adalah sebuah komuniti pengiklanan blog terpantas. Nuffnang Grapevine adalah pembaharuan gabungan pengiklanan yang dapat memudahkan blogger berkongsi iklan dengan pembaca melalui twitter, facebook dan sebagainya serta mendapatkan ganjaran melaluinya. ADAKAH SAYA TERLALU SKEMA DALAM PENULISAN? :P Takpe teruskan membaca.

NUFFNANG DARI 2007-2011

Blogger/pemblog boleh menjana pendapatan melalui bilangan pengunjung ke blog dan bilangan klik pada iklan. Ingin ditegaskan dengan kaedah paling tegas, melalui kaedah ke dua diatas blogger tidak boleh mengklik iklan sendiri untuk mendapatkan ganjaran. JIKA DIDAPATI BERBUAT DEMIKIAN ANDA BOLEH DIKENAKAN TINDAKAN DAN DIBUANG DARI NUFFNANG. Mesti jujur ya kawan-kawan!


NUFFNANG DARI 2011- FUTURE


Kini bukan sahaja blogger mampu menjana pendapatan malah pembaca juga! Lihat step diatas. Blogger boleh menyebarkan iklan melalui twitter, facebook dan sebagainya melalui butang yang disediakan di ruang iklan. Blogger mendapat ganjaran dari setiap klik oleh pembaca pada iklan yang dikongsi. Pembaca juga boleh mendapat ganjaran bagi setiap klik unik yang di peroleh dengan menyebarkan iklan tersebut kepada rakan-rakan walaupun tidak berdaftar dengan Nuffnang. WOW THIS IS GREAT! 



LIHAT CONTOH UNIT IKLAN SKYSCRAPER DENGAN PEMBAHARUAN GABUNGAN GRAPEVINE DIATAS.

Anda boleh sebarkan iklan dengan klik pada salah satu dari 4 butang besar yang disediakan. (Ini cuma contoh unit iklan skyscraper, jadi jangan klik dia :P) Tapi kalau nak sebarkan berita hebat di ruangan lain boleh klik pada butang 'share' untuk copy unique link dan sebarkannya kemana saja yang anda mahu!

Klik http://www.churpchurp.com/grapevine/ untuk maklumat lanjut.

Anda dikehendaki mengisi email address diruang yang disediakan dan anda akan menerima email bagaimana menebus ganjaran dari bilangan klik yang anda peroleh hasil penyebaran iklan. Wow sangat hebat! Kini para pembaca juga mampu menjana pendapatan dan mampu mempengaruhi social media. :D

Jadi, jom sebarkan kepada dunia!

Daftarlah ChurpChurp sekarang!

20 comments:

Mimie Cikonett :) said...

nak jugak! huehuehue :p

Ain Atika Zailani said...

nak jugak buat jugak ler...huhu..

nuR izyan said...

wow!!
sy mau duit!!huhu..*tetibe*..:)

dea izzana said...

dea xphm lagi pasal ni,..aish ..=-='

muhamad hanif said...

Err, nuffnag earning aku 0.75rm je..

kahkahkah !

ubi said...

000..jana duit jana duit..

HonEyBuNNy said...

ok2...

kejap nak tengok n buat yang neh...

money2...hehe

nawal addina said...

tade pon -.-

akubiomed said...

Tidak berapa faham produk terbaru Nuffnang. Bagus juga boleh dapat komisen

pepol said...

fuyoo..blog die lagi cantik..:D

.:DyA_NaDiA:. said...

Thankz for stopping by my blog..:)!!and leaves ur comment..

Uchi kay-f @hmad said...

oh saya tak minat ler..!!!

*alasan mmglah tue klu dah malas*

asfira aminuddin said...

babe, u join ke? i kureng sikit competion2 ni. hihi. btw good luck for u! :)

Kyril said...

bleh jadi kaya ni :DD

Ain Atika Zailani said...

haha alaaa ni bukan skim cepat kaya la...ni kan under nuffnang salah satu pendapatan sampingan...huhu...

padle said...

suda dafta!!!!

Ain Atika Zailani said...

padle= yeayy!!

Hajar Yumi said...

ko nak taw aku xreti pasang mende alah ni kat blog aku, yang heartbeat jadah aku pasang tu baru 4 sen jerk!!!!chett!!!!

nonon787 said...

lepas daftar, kene letak apa lak. huhu...so confius la

Huszaini said...

tak paham! tak per nanti nak study hehehe