Wednesday, May 11, 2011

Bagus bagus kerja yang bagus

Kali ini macam biasa cuti-cuti umum dan cuti-cuti malaysia dan beberapa biji jerawat pasir terlekat di dahi dan di sekitar muka dan ya begitulah jika menggunakan "dan" tak henti-henti maka ayat kau tak kan habis dan cerita kau tak jumpa kesudahan. Penat aku taip penat kau baca.

Barulah ada mood nak hasilkan entri entri baru bila tengok blog berwajah baru. Putih kau. Barulah mata tak jadi kelabu bila menaip. Eh iye ke? Ye sebab sekarang tak pakai contact lens. 


Thanks to Hasnizam. Di sebabkan dia, kerana dia, gara-gara dia, akibat perbuatan dia I peroleh header yang paling I gemari. Sungguh hebat jejaka itu. (Dia patut belanja I makan Char Kuey Teow). Kenapa ianya cantik di mataku? Kerana ianya nampak simple bukan pimple. Jadi sesiapa saja yang membantah maka tumbuh jerawat di mukanya. Ha tau takut.

Perkembangan hari ini ialah mencapai tahap satu apabila dah pandai edit gambar menggunakan photoshop. Gila gempak kau perempuan! Tapi mesti sedih bila professional photographer dengar. Baru tahap satu gila kesian budak ni. Tsk. Usaha.




Ni tak edit pakai photoshop. Saja nak menunjuk kudap-kudapan masa lepak di ICT malam tadi. (-_____-)

10 comments:

HonEyBuNNy said...

cantik header tu...

sweet sangat macam orgnya...;_)

Lieyly ︱ Alia said...

header tuh , membuatkan alia terpegun :) suka ahh , nk2 jgk :)
makanan p0wn sedap , belanja alia :)

kyOkoHayaShi! said...

oh best nye ade DSLR ! :)

syAzAnA said...

perghh. mengancan taww. terkjut mak taww! nice yang!

Ain Atika Zailani said...

honey= thanks awak...=)
alia nanti kita belanja aiskrim je k..hehhe..
kyoko= hehe best sikit.=)
zana= hah tekejut belum nak terperanjatkan awak..heheh..

.:: azwa ::. said...

aauuww..sentap hati mak nak..huhu..
cntik seh header..tgk tuan la ek..
btw..awk sgt santek.:)

MrJocko said...

popiah ke tu? nampak sedap...

Ain Atika Zailani said...

azwa= heh x boleh puji macam tu nanti kembang hidung saya. thanks azwa..T_T
joko= bukan setakat nampak rasa pon sodap..

ARJUNA.Inc said...

ok..fine...mok...boolat...hurrmmm...

Mimie Cikonett :) said...

kakk, lawaa header. mata tuu aummmm, hehe

eh ada blog mimi lah kat tepi ni. hihi sukee sukee <3