Thursday, October 6, 2011

Grand Dinner

Teruknya saya. Dah sebulan baru nak cerita pasal sambutan hari raya di kolej kediaman Suluk Belingkung. Kejamnya diri ini. Sungguh tidak ada perut. Penat Izzat Muzammir menunggu dengan perasaan gemuruh yang mana beliau asyik mengingatkan saya "dimana janji manis mu ingin membuat post tentang ku". Okay okay Toru dimana I selalu tersasul panggil nama lagu Ashitoru padahal Ashiteru. Ugh Bladi Hell!!

 Kebaya merah ala ala langsuir hantu susu,Yaya. Hmm tampak anggun mempesona. Di tengah itu Zaza sentiasa berusaha nampak lebih tinggi. Tepi sekali tu buat-buat kenal pun tak pe lah. Tak touching pun.=p

INIPRAGRADUATIONNIGHTKAMI.

 Okay memperkenalkan Dato Farid Ridzuan dan Izzat Muzammir. 

 Ini pasangan yang tak berapa nak sejoli sebab Izzat suka cari pasal denganku tentang pipi gebuku, juga mata sepetku.

 Hopefully dia tak kutuk saya gelak hilang mata sebab dah tak ingat sedang bergosip tentang apa masa itu. Dia memang kejam. Tapi baik orangnya. KEJAM KE BAIK???? Kejam kejam. Bagaimanapun tak lokek ilmu. Bagusnya. Cita-cita nak jadi Gabenor. Hakahss..Jadi lecturerlah sesuai untuk you. Amat bijak mengajar. Dan sekarang dia sedang bergembira paper habis awal dan beronok-ronok dirumah pula. Sedangkan saya? Fine ahh jat!

 Rakan seperjuangan yang tak mungkin lupa sampai bila-bila. Segala pengubat suka dan duka. Terima Kasih semua. =(

 Papa adalah wanita anggun pada malam itu. Sungguh mengujakan saya.


Errkk anda tidak rasa saya menipu anda bukan?

 Hek ehh. Beronok-ronok betul papa.

 Muka traffic-light.  Malu nak tunjuk muka pekan. Hewhew!


 Account Course. Hasidah Hanakimi dan rakan rakan yang dikenali Acit Harun, Emmy, Areen, Mariam, Tiqa dan kawan-kawan lain yang belum berkenalan. Haii!!

 Bukan saja makanan yang enak bahkan kami di baby baby kan dapat makan aiscream.

 Pasangan sejoli. Hai Acit jom coffee coffee. Candle Light. Heheh... Jahat-jahat. Emmy jangan marah. Hamba cuma nak test market. Nyiahahahhaha. Semoga kekal keanak cucu. Amin..=)

 Abby's friends. Transportation Course.

 Hamis Jalikha. Classmate-Business Management Course. Sungguh tinggi perempuan ini. Sekarang baru hegeh-hegeh nak minum susu sampai tinggi padahal memang mak ayah tak berapa nak tinggi. Mari teman saya nangis. Lepas tu boleh jadi bestfriend. Gonna miss this moment!

9 comments:

zati embong said...

alala ayunya msing2.hihi.

nurkaloi said...

heiii kaloi dtg renang-renang heee


nice shoott!!
mekap santek !!!

Rahmad said...

masing2 kontrol ayu..haha

Liquid said...

betul ea minum susu ley tnggi ni, oke skrg jgk incek liquid p minum..!! hahaha

-jalan2 cni lalalalaa~

schaze zainn said...

takde la rendah sangat. ok la tinggi mcm tu.

schaze lg rendah dr awak.. T_T

p/s: semua gojes2..:D

Anonymous said...

Bestnya! Syok dpt jamu mata dgn pic2 comel. Erk, Hamis Jalikha! Saya kenal dia tapi dia tak kenal saya hehehe...

Cik Saila said...

hye..suka picha2 kamu :))
slamber + sweet :D

Pn.Mieza Fadzly said...

waaa chomellnya kamu....mcm lisa surihani..:)

aimie amalina said...

waaa
dan lagi bergmabo dengan Hanis zalikha ye
hehehehe
bes2
oo
uitm johor ye
pnh gak g sini dulu =]