Monday, October 10, 2011

The Roommates

Ouh belagak ke ada roommates? Eh mestilah. Rommates yang awesome. Boleh buat sandwich sama-sama, stydy sama-sama gelak sama-sama bukannya aku je boleh gelak kau duduk tepi sudut sana diam diam.


Nama dia Ain Atika.
Makanan kegemaran : Kuih nenek nenek (semua jenis kuih lembik)
Lelaki idaman. Okay okay cukup.


Gambar kiri sengaja diambil dengan harapan ada siswa seksi di belakang tapi tak ada. Kecewa dan teruskan perjalanan kelilingi kampus. Lepas tu jumpa Hantu Suluk Belingkung (HSB), nama ditaja khas oleh Najihah Shaary. Tu yang baju hitam tu. Dengan berdiri tegak disitu baru nak feeling ala-ala Genting Highland. Teruk betul Najihah.


Eh dia bukan membuang. Dia Farhana. Muehehehhe!


Ini Scene Malu Tapi Mahu.


Ini Scene Tak Yah Malu Malu Sila Mahu.



Apa? Macam bujang lapok? Okay kita cuba.
Farhana : P.Ramli. Okay aku bukan nak cakap kau gemuk tapi memang. Muehehe tak tak.
Najihah ( Yaya ) : Sudin. Okay bukan nak cakap kau kurus memang tak. Mueheh.
Ain Atika : Ajis? Pendekar Mustar? Atau Aini angkat kain jemuran? Ah lari........!




Hazwan Malu tapi Mahu.


Dan akhirnya Mahu.




Okay Yaya sila gelak macam masa kita review gambar hari tu. Macam orang gila kau gelakkan kita sesama sendiri pukul 4 pagi. Tergamak kau imagine bukan bukan. Pergi tengok balik pastu gelak sorang-sorang aku tak nak teman. T__T. Cukuplah yaya cukup!




 Masih segar di ingatan kau tuduh Fana bukan bukan. Tergamak kau. Yang aku tuh dah kenapa? Hahah bongok punya perangai. Cis punya kita. Okay Najihah ini dia muka buruk kau.


Ini pun.


Okay sekarang aku pun.


Saje nak bagi tau saya meminati MU. Mumumumumuuuaahhhh!
AON AIN and Manchaster United. Muehehhe!

17 comments:

pepol said...

terbaik ar,kite sama team,hahahha

Pocket said...

kalau dapat korang sebagai room mate,
pocket pung suka gak!! hheheheh:)

Ain Atika Zailani said...

pepol= ahhaha yeayy sepp!!!!
pocket= wahh..kene apply dulu la..huhhh..

Aida Effarina said...

thanks for dropping by. my 1st impression, awak comel :)

study mana ek?

Anonymous said...

Aku suka pic!

nurkaloi said...

haha kat mane2 pun jadik amik gmbar
eah time pndkar lpok da ade camera wrne ker? heee

dwaty said...

so sweet... korg2 ni fhotogenik la..

syasyah_biscuits said...

nmpaknya kita musuh tradisi.. livepool n mu sgtlah ta msuk haishh hahah.. tp kita mental thap awesome lol

bloghok said...

:0

gee ryder said...

hi ain yg cute :)

aimie amalina said...

hehehehe
comeinye sume gambooo
tetibe rindu alam U
alam sekolah..
huuuuu

zati embong said...

smpan elok2 tau gmbr ni,nnt da kerja bla tgk balik, cnfirm senyum sndiri O.o

aleen aiden said...

knape kuih tu dipanggil kuih nenek-nenek?hahah

Pocket said...

err, camanaa la nak apply tu yer?

dill said...

comelnye awak :)

dill.

Rasmuna Mun said...

remind me of my friends....bes kan?

Nana said...

p/s:
menjawab soalan mcm manan nk tau Airasia wat promo?
besenye dia akan email bgtau akan ada promo tak pon follow je dia nye FB situ lg update

http://www.facebook.com/#!/AirAsia