Thursday, October 20, 2011

Peranan Bestfriend

Tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas. Begitulah rasa cinta dan sayang antara kami. Bercambah sejak awal persekolahan menyertai pertandingan 'Gadis Cun Bajet Pandai Masak Masakan Ala Kampung' dan akhirnya kalah cepat gelak KAHKAHKAHKAHKAHKAH disebabkan masakan dihiasi dengan salad (kerana sudah tiada masa mencari pucuk ubi dan ulam-ulaman).

Bagaimanapun hiasan dan rasa masakan kami THE BOMB but out of being judge just because of SALAD! 
I HATE YOU SALAD! 

HEIPEREMPUANYOU'REOUTOFTOPIC!
HEHEHEHHEHEHEHHEHEHEHHEHEHEHEHEHE.

Jadi sebagai kawan kena sanggup in term of cucikan baju, buatkan assignment, bergosip tentang boyfriend(eh tak tak), teman cari baju baru untuk convocation, dan bergambar bersama dihari bahagianya. Macam saya. =p 
Jadi kita mulain.



Telah selesai isi perut lalu membungkus lagi keropok lekor. Terlalu takut pada kelaparan kebuluran.
Ish you ni photographer tak jadi I nak betapa tau. Hikhik.
Bapalah penyeri hari bahagia. Senyum sikit bapa.
Haa gitew.
Ish sibuklah perempuan ini. Pergi main jauh-jauh.
Ini bukan adegan bantu perbetulkan posisi mortar board. Tapi pindah milik hak-hak pengguna.

                   Yeaahh itu dia. Tak cukup itu ?                                       Haa mari mari mari.
Jadi saya telah grad dahulu.
Molek sungguh kami berkongsi kebahagiaan bersama.
Ye molek. Syafawani muka kau tampak bersungguh betul menjaga hatiku. 
Walau penat masih boleh berjalan dalam tidur. Kan kena jaga hati kawan. Hep hep!





Ini alasan kuat harus mendakap gigi. Mencari sponsor untuk pendakap. Muehehhe.

Okay jom balik. 

Ouh tak tak. Ini bukan convocation saya. Saya tumpang glamour je. Hewhew. T__T 
CONGRATS SEMUA! Hasta la Vista!!

21 comments:

syAzAnA said...

haha. sempat lagi pakai baju grad uhh. xpe3. nk dpt inspirasi. :P

syAzAnA said...

haha. sempat lagi pakai baju grad uhh. xpe3. nk dpt inspirasi. :P

ziera joe said...

suke tg0k..unt0ng lar 0wang ader bestfwen... haha

ziera joe said...

suke tg0k..unt0ng lar 0wang ader bestfwen... haha

Pocket said...

kemana saja kamu pergi,
angin memang ikut kamu ker?
untuk mengindahkan lagi gambar
ngan rambut mu yg beralun
ditiup angin tu.

ohh..

aimie amalina said...

weeeee
indahnyeeee berkawan
hehehe
weee
comel je kwn2 nye
bff kan =]

Ain Atika Zailani said...

syazana= ahhaha yela kene share kegembiraan bersama..hahha

ziera= hahaks thank you=)

pocket= eh mestilah pocket. kene tiup tiup angin baru ayu.. nyiahahhaha

aimie= hehehe ye bff ni=) thank you aimie.

Teratak Qaseh Suchi said...

u r my luvly frenz..pertandingan masak2 p'akraban kite..start from tu kte sentiase bsama..semangat setia kawan kate kan..KARIPAP phubung kte untuk mjadi usahawan bjaye...wakakaakakka....

nurkaloi said...

amboi
dye punn nak konvo sekali !

Juno said...

ada tak sesiapa beritahu kau yang kau sangat fotogenik?

Pondok Usang said...

semua pun cantek2..

alepridz said...

congrat kepada kawan tu yer... hehe...

salam perkenalan

alepridz :)

ayiehulk said...

waa.. seronok nye da konvo kawan tu... >.<

Cik Puan Nurul said...

tahniah..comelnya awakk :)

cimon said...

tumpang konvo jgak ek. powerzzz...

hehehe (^v^)

p/s: meriah musim konvo skrg nie

Saiazuan said...

memang kwn yg bgs la u ni :)

syabab said...

oooo...my sis pon grad kt unisel kalo xsilap 16hb aritu... patut pic ni looks so familiar...hehe... eneway sonok kn tgk konvo especially jeritan kt dlm dewan...errr if u can heard one...haha

marina anakcikbob said...

xpayah pakai braces. ada taring mcm tu lebih manis. :)

aliya atina said...

comel and awesomessss picta :D

TamaoSerizawa said...

kau ni cute la bangang!

Cik Eka said...

comel la ain,gigi tu..suka tengok..
seri muka..hehehe :)