Sunday, November 21, 2010

INI BELOG DIVA !

Vah vah vah. Ini vah vah vah yang seperti dalam filem hindustand. Saya sebenarnya bermalu-malu kerana alamat URL sebelum ini sangat annoying sama juga dengan nama blog saya. http://ainatikazailani.blogspot.com/. Siapa tu weh? Hekk ellehh poyo lak minah ni. Nak muntah. Bila orang tanya wehh apa nama blog kau? I memang malu lebih lagi nak promote blog kat orang. I kan pemalu. Malu lah. =p

Saya godek-godek tadi. Saya godek-godek tadi. Perlu ke ulang 2 kali? Tak.(+_+) Try tanya dekat blogger help can i change my URL blog? Dia cepat-cepat jawab yes yes up to you and do anything with your beauty blog. Gotchaa ! Tipu. Dia jawab panjang tapi yang penting yes, sure you can bebeh ! I tukar alamat yang advance sikit.

Mempersembahkan....http://inibelogdiva.blogspot.com/. Siap mempersembah segala. Yang ini lagi annoying ! Diva apa I tak tau. Sekarang ada rasa nak muntah? Amboi kau nyah.. Kemain lagi kan. Hah apa lagi I tambah malu lah dekat diri sendiri. Lepas tu kan I pergi ke nuffnang ketuk pintu cakap nak tukar alamat blog yang baru. Dia tepuk belakang I sambil kata challo mera betha challo !!

Sekarang baru bangga sikit nak promote blog. Macam nak jual produk jugak nama produk kena menarik minat pembeli. Baru osem! Haa sekarang awak nak beli blog saya tak? Yes dia tak nak. Jadi tak laku jualan I hari ni. Tutup kedai.

15 comments:

M I A J A M A L U D D I N said...

hahhaa.. poyo. dush!

Zulfahmi Abidin said...

name domain dah okey.tapi satu je yg orang tak berkenan...Header tuh.tuka lah yang senonoh sikit.haha.eh nape aku jujur sgt nie.bahhahhaha.kate diva.kene la ikut tema diva sikit.hehehe

Terkini: 1. Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Kau Tanyer 2. Akhirnya Berakhir Sudah 3. Entry Ke-47 Nie Entry Paling Panjang Aku Pernah Tulis

Ain Atika Zailani said...

mia= heee..wink wink.
fami= hehhe...nanti ak tukar ehh...hihi

asfira aminuddin said...

haha! lawak lah u ni. tapi okey lah nama url u tuu. jgn kesa org kata apa. biarkan saje. :)

btw. i follow u. :)

mRa amira said...

wah! jumpe blog diva yawww!! >.< nak sign! XD
salam kenal!

She is f.A.z.A said...

hey u..
like ur url.. inibelogdiva
*thumb up :)

Ain Atika Zailani said...

asfira= thanks darling.=)

mra= hihihi.malu..hikhik..salam=)

faza= thanks dear..=)

Zulfahmi Abidin said...

kate nk tukar.tak tukar jgk seh.

shahrul said...

ain ..u just answer at your blog..n tag people....easy as 1 2 3 ...
ok

http://slibk.blogspot.com/2010/11/jawapan-for-dhiya.html

abgreds said...

apa-apa je lah..
jangan lupa nama betul dah aih...susah nak isi borang pulak..

Ain Atika Zailani said...

fami= nanti la. xada masa lagi lah..nak edit lama ohh...

sharul= ok.

abgreds= baikk...wink wink.

cik EPAL said...

waaa diva lah. nak sainnnnnnnn. ehehe =)

Sasa Al-Sharif said...

sayangnya. page rank mesti down blk. trafik pun mula down mcm mula2 bloging. backlink blog ni pulak, kena info kawan2 yg url dah berubah sebab link lama takkkan autoupdate. akibatnya diorang lost
Entri terkini: Canon 1000D vs Nikon D3000 : Pengguna Baru

HonEyBuNNy said...

hai diva..heeh

Ain Atika Zailani said...

cik epal= nah nah..haha.=)

sasa= thanks..hihi

honey= hai awak..wink wink.