Wednesday, November 24, 2010

A terrible tragedy !

Pssstttt......Whup !


Apakah? Apakah dia sedang membaca diary? Dia membaca diary budak lidi. Kenapa muka seperti terkena beruk?


Get away of my way chimp (stand for chimpanzee). "Chimp" for short.

Don't call me "chimp" !

But you are one.

Ohh, yeah. Lalala I can't hear you..



Sekarang semua rahsia dia tanggannya dan pen sapu habuk di mulutnya.


Haih? Kene ulang balik. Dan aiskrim di mulutnya.
I really thought there was chemistry between us.(=,=)

15 comments:

Anonymous said...

kah..apa ke bangang nyer post kau kali ni..
tapi macam sama lah dengan micheal..
adik beradik micheal ke ni?
ouhh.. miss micheal alot!;p
kau tau x aku sape??
ccw lah kan..haha

Ain Atika Zailani said...

hahaha...bongok....patutnya sebelom balik tadi ko posing beruk dulu.

Anonymous said...

tu lah kau..time aku tak ada baru nak meminta.
haha
nevermind, still can..for another post lah!hak3

Tomato Gurl's Life said...

hehe..lucu r n3 atika ni..hehe..ingt nk compare dgn pe..tp dgn beruk??huhu..tgk atika pnye pfoto sebelah ni comel2..cam ala2 artis gitu..hehe..

p/s: psl xleh follow tue bkn mslh setting tp cik tom dah follow blog lebih limit..blogspot just boleh follow 300 je..

Ain Atika Zailani said...

hahahha...jaga kau. nanti baik punya candid.

Ain Atika Zailani said...

haaa?? yeke? xtw plak ada limit...xpe la...sekarang panggil orang follow cik tom plak...haha..thanks...=) daang la selalu =p

Luffy said...

sggah makan aiskrim...huhu

cimon said...

muke kat pics pertama tak boleyy blah!!

hahaha (^v^)

*peace*

APi said...

ade kimia d situ..
^^

Ain Atika Zailani said...

luffy= haha...syer dengan chimp.

cimon= haha...=)

api= kehkeh..gila sadis.

hiro said...

auw..sebijik..aksi la..muka cun yu lg..hee

asfira aminuddin said...

haha. babe! lawak la entry ni. tapi mana bole samakn u dgn monyet tu. u cun berganda-ganda :)

Ain Atika Zailani said...

haha...
hiro= puji plakk....kan dah malu ni...ahhha

asfira= haha...nah 20sen fira..kihkih..ala..bkan muka. perangai...=)

tiefazatie said...

haha..camne la leh terfikir nak wat cmnie nie..hihi

Malek Ku said...

amboih..tuan blog ni mmg howt