Tuesday, November 30, 2010

Beli Belah tanpa photo.

Haii bosan lah kalau pergi membeli belah poket berkepuk tapi tak ada photo. Oh bukan apa ianya satu kelengkapan. Lepastu balik rumah jadi santapan adik beradik yang tak dapat ikut sama membeli belah. Ikutkan hati tak nak membeli belah. Nak ambil dan belah je.. Jimat nak mampus. Dosa tak hengat. Jadi tak ada photo. Maka kat sini cuma nak bagitau I pergi beli belah tadi tak ada photo. Sadis. Tsk tsk.

Dah balik rumah on laptop mula bergambar.





TERUKNYAPERANGAIDIA.
Ish ish ish.



21 comments:

asfira aminuddin said...

tak teruk babe! hihi. i suka rambut u. beralun alun. sbb i tak suka rambut i. macam u tapi tiap kali i hairdryer kasi straight! hihi.

Ain Atika Zailani said...

ahha..alaa nape sraight kan selalu nanti rosak. sayangi rambutmu=)

Mohamad Uzair Bin Othman said...

shopping xajak..ahaha

tiefazatie said...

wah!!!shopping2!best2

cimon said...

boleyy pulakk bergambar gitu...!!

hahahaha (^v^)

p/s: mcm iklan daa

HonEyBuNNy said...

itu la..kan best kalau shoping amik n belah...hehhehe

haidi takeAfoto said...

shopping mane?xajak pn..hehe beli pe..saje je nyibuk nak komen2...heheh

sy pn bru selesai shopping..bjuta2 abis..tp rupiah la...ade la 5,6 bijik handbag org kirim,bju la cardigan la..klu nak satu meh la amik...

sastraboy said...

hai awak!

nama saya sastraboy!

boleh kenal?

haha. peace!

asfira aminuddin said...

babe! i tag u! sila datg blog amik. kalo rajin u bwat ye. hihi :)

Ain Atika Zailani said...

uzair= ala...nanti u mintak bukan bukan plak..kang x cukup duit.kihkih.

tiefa=heeee....=)

cimon= hee...xboleh ke?

honey= kalau itu terjadi..hihi..

haidi= wahhh..nak la...

sastraboy= haha...boleh dong.

fira= hahah..ok nanti ada free i buat ok. i busy sikit sekarang..=) heee thanks taw fira.=)

Azmi said...

awak tak ajak sy...boleh sy jadi photographer awk..haha,,,,

Ain Atika Zailani said...

haha...betul jugak...apasal lah saya x terfikir tu.haha

~farhana fabulous~ said...

comel..even tak dpt amek picca time shopping..hehe..

Fyzal said...

i suka ayat "ambil dan belah". itu memang nice. hehehe. kalau semua orang buat camtu.. memang melingkup kedai tersebut.. hehehehe :)

Ain Atika Zailani said...

farhana= heee~ thanks!
fyzal= hahha..memang pon..tapi kalau dapat sehari macam tu pon ok.=p

Tomato Gurl's Life said...

shopping tue best!!xpe lain kali boleh snap gmbr bila pergi shopping!

p/s; seminggu cik tom offline..skang sesi balas jejak entry&komen!

Ain Atika Zailani said...

cik tom= ahhahha...kemana la pergi seminggu mengilang.

Rashid said...

senyum je tengok gaya .. hehe

comel ..

Peminat Katie Holmes said...

ish.cun.

Fakhrur Razi berkata said...

muka kau ad macam sharifah amani oh
hahaha ;D

Siska said...

haha...syarifah amani la plak..muka i dah macam bola kejap sama dengan orang ni kejap orang ni...haihhh...gila sedihh...=( kahkahkah...xboleh blah sedih..